F Η Marvel δίνει τα ηνία μιας νέας ταινίας Star Wars στον Kevin Feige της Marvel! - FilmBoy Η Marvel δίνει τα ηνία μιας νέας ταινίας Star Wars στον Kevin Feige της Marvel! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Marvel δίνει τα ηνία μιας νέας ταινίας Star Wars στον Kevin Feige της Marvel!


    Σε λίγους μήνες θα κάνει πρεμιέρα το 9ο και τελευταίο κεφάλαιο της Skywalker saga όπως έχει επίσημα ονομαστεί, και το Star Wars franchise βρίσκεται ίσως στη πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. 

    Οι spin-off ταινίες που φημολογούνταν, μετά την αποτυχία του Solo είτε βρίσκονται στον αέρα είτε κατέληξαν στο Disney+, ενώ άκρα του τάφου σιωπή επικρατεί σχετικά με τη νέα μη-Skywalker τριλογία που ανέλαβε να ετοιμάσει ο Rian Johnson, ένα πρόσωπο που μάλλον δεν αρέσει στους fanboys μετά από το τρόπο που διαχειρίστηκε το The Last Jedi.

    Στα γραφεία της LucasFilm/Disney τα έχουν βάλει κάτω και πιθανότατα έχουν ήδη αποφασίσει για το μέλλον, για το οποίο όμως κρατούν σιγή ιχθύος... μέχρι σήμερα όταν ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Alan Horn το crossover μεταξύ Marvel και Star Wars!

    Όχι, δε πρόκειται να δούμε ούτε τον Kylo Ren να τα βάζει με τον Doctor Strange ούτε τον Thor στον πλανήτη Tatooine, όμως ο ιθύνων νους πίσω από το MCU, ο Kevin Feige συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία, ως παραγωγός πάντα, μιας νέας ταινίας Star Wars!

    Δυστυχώς όμως, η είδηση τέλειωσε εκεί, μιας και δεν έγινε γνωστό αν ο Feige να δουλέψει σε κάποιο ανεξάρτητο spin-off, στη νέα τριλογία του Rian Johnson ή σε κάποια άλλη νέα σειρά ταινιών, με τη μόνη ανεπιβεβαίωτη πληροφορία είναι πως ο Feige έχει ήδη βρει τον πρωταγωνιστή για αυτή.

    Πριν η μετά τη πρεμιέρα του The Rise of Skywalker, το σίγουρο είναι πως η ώρα των ανακοινώσεων δεν αργεί και σίγουρα θα μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις για το μέλλον του Star Wars.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Marvel δίνει τα ηνία μιας νέας ταινίας Star Wars στον Kevin Feige της Marvel! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top