F The Platform trailer: Το Cube συναντά το Snowpiercer στο πρωτότυπο ισπανικό δυστοπικό θρίλερ - FilmBoy The Platform trailer: Το Cube συναντά το Snowpiercer στο πρωτότυπο ισπανικό δυστοπικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    The Platform trailer: Το Cube συναντά το Snowpiercer στο πρωτότυπο ισπανικό δυστοπικό θρίλερ


    Έχοντας το βραβείο κοινού στο τμήμα Midnight Madness του φεστιβάλ του Toronto και έχοντας ήδη κλείσει θέση για το Sitges, το The Platform είναι μια ταινία που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ.

    Η ταινία μας πάει σε ένα δυστοπικό αλλά όχι πολύ μακρινό μέλλον όπου οι κατάδικοι βρίσκονται φυλακισμένοι σε μια.. ιδιαίτερη εγκατάσταση, η οποία αποτελείται από κελιά τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο με ένα κενό στη μέση. 

    Από αυτό το κενό κάθε μέρα κατεβαίνει μια πλατφόρμα γεμάτη φαγητά. 
    Ξεκινάει από ψηλά και σε κάθε πάτωμα σταματάει για λίγα λεπτά με αποτέλεσμα αυτοί που βρίσκονται ψηλά να απολαμβάνουν όλες τις λιχουδιές ενώ εκείνοι που βρίσκονται χαμηλά παίρνουν τα αποφάγια... αν προλάβουν.

    Η μίξη αλληγορικής κοινωνικής κριτικής και σκληρού περιπετειώδους θρίλερ φαίνεται πως λειτουργεί άψογα στο φιλμ του Galder Gaztelu-Urrutia με τις κριτικές να είναι εξαιρετικές.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Platform trailer: Το Cube συναντά το Snowpiercer στο πρωτότυπο ισπανικό δυστοπικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top