F Last Christmas trailer: Η Emilia Clarke γιατρεύει τη σπασμένη της καρδιά με ...George Michael! - FilmBoy Last Christmas trailer: Η Emilia Clarke γιατρεύει τη σπασμένη της καρδιά με ...George Michael! - FilmBoy
  • Latest News

    Last Christmas trailer: Η Emilia Clarke γιατρεύει τη σπασμένη της καρδιά με ...George Michael!


    Πετάξτε μου ντομάτες, γιουχάρετέ με, χλευάστε με... δε με νοιάζει. 

    Το Last Christmas είναι ένα τραγούδι που δε πρόκειται να βαρεθώ ποτέ, απλά γιατί η πρώτη του αναμετάδοση εκεί γύρω στις αρχές Δεκεμβρίου από τα ραδιόφωνα σημαίνει και την έναρξη της πιο αγαπημένης εορταστικής περιόδου.

    35 χρόνια μετά το ντεμπούτο του, το απόλυτο χριστουγεννιάτικο χιτάκι του George Michael ενέπνευσε την Emma Thompson να γράψει το σενάριο του ομότιτλου φιλμ που αναμένεται ή τουλάχιστον ελπίζω πως θα καταφέρει να γίνει το νέο x-mas classic.

    Κεντρική ηρωίδα της ιστορίας είναι η Kate, μια νεαρή κοπέλα που ένα χρόνο πριν παραλίγο να πεθάνει λόγω ενός προβλήματος με τη καρδιά της. 

    Παρότι τα κατάφερε, η Kate έπεσε σε κατάθλιψη και από τότε μοιάζει να τα έχει παρατήσει, να μη την ενδιαφέρει τίποτα, τα μη προσέχει την υγεία της, να κάνει δουλειές του ποδαριού και να κυνηγάει χωρίς ιδιαίτερο σθένος μια καριέρα στο τραγούδι. 
    Μέχρι που κάποιες τυχαίες αλλά επαναλαμβανόμενες συναντήσεις με τον γοητευτικό Tom της αλλάζουν τη ζωή.

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Paul Feig (A Simple Favor) και πρωταγωνιστούν οι Emilia Clarke (Solo: A Star Wars Story), Henry Golding (Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh (The Lady) και φυσικά η Emma Thompson.

    Το Last Christmas θα δούμε στις 14 Νοεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Last Christmas trailer: Η Emilia Clarke γιατρεύει τη σπασμένη της καρδιά με ...George Michael! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top