F Ο σκηνοθέτης του Donnie Darko επιστρέφει με βιογραφική ταινία για το δημιουργό του The Twilight Zone, Rod Serling - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Donnie Darko επιστρέφει με βιογραφική ταινία για το δημιουργό του The Twilight Zone, Rod Serling - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Donnie Darko επιστρέφει με βιογραφική ταινία για το δημιουργό του The Twilight Zone, Rod Serling


    Δέκα χρόνια μετά το υποτιμημένο The Box, ο δημιουργός των cult classics Donnie Darko και Southland Tales ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω από τη κάμερα με κάτι τελείως διαφορετικό και πολύ πιο... προσγειωμένο, μια βιογραφική ταινία για τον Rod Serling.

    Ο διάσημος Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης είχε μία ιδιαίτερα συναρπαστική ζωή από τη θητεία του στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στο τάγμα αλεξιπτωτιστών που όχι μόνο του χάρισε παράσημα αλλά τον έπλασε και ως χαρακτήρα, επηρρεάζοντας άμεσα τη μετέπειτα πορεία του ως σεναριογράφος και παραγωγός, γνωστότερος από τη σειρά The Twilight Zone.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Richard Kelly θα γράψει και το σενάριο με την Mandalay Pictures να αναλαμβάνει τη παραγωγή και τη ταινία να αναμένεται να μπει για γυρίσματα μέσα στο επόμενο έτος.

    Αναμένουμε κατ' αρχάς να δούμε αν αυτό το project θα προχωρήσει, γιατί μέσα σε αυτά τα χρόνια, ο Kelly είχε δουλέψει και σε άλλες ταινίες οι οποίες τελικά δεν υλοποιήθηκαν, και αν τελικά πάρει το πράσινο φως, θα αναμένουμε με περιέργεια την επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

    Τι λέτε για ένα reunion με τον Jake;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Donnie Darko επιστρέφει με βιογραφική ταινία για το δημιουργό του The Twilight Zone, Rod Serling Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top