F Battle at Big Rock: Ο Colin Trevorrow στρώνει το δρόμο για το Jurassic World 3 με ένα εντυπωσιακό short! - FilmBoy Battle at Big Rock: Ο Colin Trevorrow στρώνει το δρόμο για το Jurassic World 3 με ένα εντυπωσιακό short! - FilmBoy
  • Latest News

    Battle at Big Rock: Ο Colin Trevorrow στρώνει το δρόμο για το Jurassic World 3 με ένα εντυπωσιακό short!


    Μπορεί η διαδικασία παραγωγής του Jurassic World 3 να είναι ακόμα σε αρχικά στάδια, όμως ο Colin Trevorrow φαίνεται πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο franchise, βρίσκοντας χρόνο να γυρίσει ένα φιλμάκι μικρού μήκους που μας δίνει μια πρώτη ιδέα από το τι μας περιμένει.

    Το Battle at Big Rock λαμβάνει χώρα ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του Fallen Kingdom, με τους δεινόσαυρους να έχουν εισβάλει για τα καλά στο κόσμο των ανθρώπων, και μια τετραμελής οικογένεια να βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τρομακτικό Αλλόσαυρο.

    Πρωταγωνιστούν οι André Holland (Moonlight) και Natalie Martinez (Self/less).

    Το Battle at Big Rock προβλήθηκε πριν λίγες ημέρες στο κανάλι FX με την Universal να το βγάζει λίγο αργότερα και στο YouTube όπου μπορείτε να το απολαύσετε.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Battle at Big Rock: Ο Colin Trevorrow στρώνει το δρόμο για το Jurassic World 3 με ένα εντυπωσιακό short! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top