F Self/Less trailer: O Ryan Reynolds και ο Ben Kingsley σε ταινία ανταλλαγής σώματος! - FilmBoy Self/Less trailer: O Ryan Reynolds και ο Ben Kingsley σε ταινία ανταλλαγής σώματος! - FilmBoy
  • Latest News

    Self/Less trailer: O Ryan Reynolds και ο Ben Kingsley σε ταινία ανταλλαγής σώματος!


    Όταν ένας πολύ πολύ πολύ μα πολύ πλούσιος άντρας, χτυπιέται από το άσχημο χτύπημα της μοίρας που λέγεται καρκίνος, αποφασίζει να απευθυνθεί σε μία ειδική elite εταιρεία, η οποία έχει την δυνατότητα να περάσει την "ψυχή" του σε ένα άλλο σώμα, πιο νέο και πιο υγιές.


    Η επέμβαση πετυχαίνει, αλλά στην πορεία ο άνθρωπος αυτός θα καταλάβει πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά και αθώα.

    Επόμενη ταινία με τον Ryan Reynolds, τον οποίο περιμένουμε υπομονετικά να φορέσει την στολή του Deadpool, διότι ας το παραδεχτούμε πως δεν υπάρχει άλλος καλύτερος για να κάνει τον ρόλο. 

    Έχει το κατάλληλο κορμί, την τρέλα στα κάγκελα καθώς και την ιστορία με τις super hero movies, (οκ όχι τόσο λαμπρή). πρέπει να παραδεχτούμε όμως τις αξιόλογες προσπάθειες του κυρίου Reynolds, να τον πάρουμε στα σοβαρά, διότι αρκετές φορές στο παρελθόν έχει δείξει σημάδια καλής υποκριτικής, όπως στην ταινία Buried(2010).

    Εδώ μας παρουσιάζεται ως αμερικανικό όνειρο (ναι το παραδέχομαι θα έκανα εχθές αυτή την επέμβαση, να ξυπνήσω και να έχω την εμφάνιση του Ryan Reynolds καθώς και την περιουσία του, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα) η ταινία Self/Less, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ το στόρυ το έχουμε ξαναδεί. Με ένα γρήγορο παράδειγμα που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι το Vanilla Sky(2001) του Cameron Crowe με τον Tom Cruise.

    Στον ρόλο του πρωταγωνιστή πριν την μεταμόρφωση ο εξαιρετικός Ben Kingsley(Gandhi) ο οποίος δεν χρειάζεται συστάσεις. Είτε στην κωμωδία είτε στο δράμα, έχει αποδείξει πως είναι ένα γερό χαρτί και παλιά καραβάνα του Hollywood.

    Σε ρόλο κλειδί ο Matthew Goode (The Immitation Game), Ο οποίος όσο πάει ανεβαίνει στην εκτίμηση μας.

    Στην σκηνοθεσία έχουμε τον Tarsem Singh, ο οποίος μας δείχνει ότι έχει δυνατότητες χωρίς να μας έχει χαρίσει κάτι αξιόλογο. Παλιότερες δημιουργίες του Immortals(2011), Mirror Mirror(2012) και άλλες.

    ​Το trailer της ταινίας όμορφο και δυναμικό, με πινελιές δράματος, χωρίς όμως να μας δείχνει την πραγματική ταυτότητα της ταινίας. Λίγο κωμωδία, λίγο δράμα, λίγο απ όλα θα έλεγα εγώ.​

    Στους κινηματογράφους το τρέχον έτος.

    Νάσος Ζώτης


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Self/Less trailer: O Ryan Reynolds και ο Ben Kingsley σε ταινία ανταλλαγής σώματος! Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top