F The Young Pope trailer: Ο Jude Law είναι ο εκκεντρικός Πάπας στη νέα σειρά του HBO - FilmBoy The Young Pope trailer: Ο Jude Law είναι ο εκκεντρικός Πάπας στη νέα σειρά του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    The Young Pope trailer: Ο Jude Law είναι ο εκκεντρικός Πάπας στη νέα σειρά του HBO


    Όσοι βλέπουν στο HBO το Westworld τις τελευταίες έξι εβδομάδες, έχουν τρελαθεί να βλέπουν το trailer μιας νέας επερχόμενης σειράς του καναλιού, το The Young Pope του Paolo Sorrentino, μια limited σειρά 10 επεισοδίων σχετικά με τον πρώτο Αμερικανό Πάπα (που τον υποδύεται ο Jude Law) και τις εκκεντρικότητες που φέρνει στο Βατικανό. 

    Το νέο trailer είναι γεμάτο από όλα τα είδη των παραξενιών του Πάπα – Jude Law, αν και είμαι περίεργος για το πού απευθύνεται.
    Εννοώ πως …μια σειρά με πρωταγωνιστή έναν Πάπα που καπνίζει και ευχαριστιέται το μασάζ στα πόδια από άνδρα μεγαλύτερό του, δεν μπορεί να αφορά ούτε τους μη-Καθολικούς, ούτε δα και τους βαθιά θρησκευόμενους οπαδούς του Πάπα που, το χειρότερό τους είναι να τον βλέπουν να απομυθοποιείται.

    Φυσικά, το κλειδί εδώ είναι ο Jude Law, ένας καλός ηθοποιός που εδώ έχει την ευκαιρία για μία one-man-show ερμηνεία ως νεαρός Πάπας.
    Μαζί του και η αγνώριστη εδώ Diane Keaton ως γραμματέα του, μια καλόγρια που τον μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και τον καθοδήγησε σε όλη την καριέρα του.

    Το The Young Pope παίζεται ήδη σε κάποιες χώρες της Ευρώπης, αλλά στην Αμερική θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου 2017 στο HBO.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Young Pope trailer: Ο Jude Law είναι ο εκκεντρικός Πάπας στη νέα σειρά του HBO Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top