F Comic-Con 2017 trailers: The Walking Dead (s8), Teen Wolf (s6) και Fear the Walking Dead (s3) - FilmBoy Comic-Con 2017 trailers: The Walking Dead (s8), Teen Wolf (s6) και Fear the Walking Dead (s3) - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2017 trailers: The Walking Dead (s8), Teen Wolf (s6) και Fear the Walking Dead (s3)


    Πολλά τα trailers τηλεοπτικών σειρών, έτσι συνεχίζουμε με ακόμα ένα μπουκέτο απ’ αυτά…

    Μια σειρά που όταν ξεκίνησε οι περισσότεροι χλεύασαν, κατάφερε να επιβιώσει έξι ολόκληρες σεζόν, όμως έφτασε η ώρα του τέλους. 
    Όπως είχε ανακοινωθεί στη περσινή Comic-Con, το Teen Wolf έφτασε στο τέλος του, με τα τελευταία δέκα επεισόδια να ξεκινούν τη προβολή τους από τις 30 Ιουλίου, με το αντίστοιχο trailer να τα συνοδεύει..




    Παρότι τα τηλεοπτικά ζόμπι έχουν χάσει αρκετή από τη τηλεοπτική τους λάμψη (sic), το AMC όσο βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης να παραμένουν υψηλά συνεχίζει και με τις δύο τηλεοπτικές σειρές, το The Walking Dead και το spin-off Fear the Walking Dead, με το πρώτο να περιμένει την 22η Οκτωβρίου για να κάνει πρεμιέρα η 8η του σεζόν, ενώ το δεύτερο θα μας έρθει λίγο νωρίτερα, στις 10 Σεπτεμβρίου με το δεύτερο μισό του τρίτου του κύκλου. 
    Δείτε τα trailers…




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2017 trailers: The Walking Dead (s8), Teen Wolf (s6) και Fear the Walking Dead (s3) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top