F Skin trailer: Ο Jamie Bell προσπαθεί να αποτινάξει το νεοναζί παρελθόν του - FilmBoy Skin trailer: Ο Jamie Bell προσπαθεί να αποτινάξει το νεοναζί παρελθόν του - FilmBoy
  • Latest News

    Skin trailer: Ο Jamie Bell προσπαθεί να αποτινάξει το νεοναζί παρελθόν του


    Το μικρό αγόρι που οι περισσότεροι γνωρίσαμε ως Billy Elliot έχει μεγαλώσει προ πολλού, και έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι πολλά περισσότερα από εκείνον τον μικρό ονειροπόλο χορευτή. 

    Στη μέχρι τώρα καριέρα του, ο Jamie Bell δεν έχει φοβηθεί να πάρει δύσκολους ρόλους, και εκείνος ενός νεοναζί στο Skin είναι σίγουρα ένας απ' αυτούς.

    Ο Bryon Widner γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε μια οικογένεια, μέσα σε μια κοινότητα ακραίων ρατσιστών. 

    Ήταν "καταδικασμένος" να έχει αντίστοιχες απόψεις και να γίνει skinhead. 
    Όμως έρχεται μια στιγμή που αποφασίζει να πει όχι στο φόβο και το μίσος, να αποτινάξει τον άνθρωπο που ήταν μέχρι τότε και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. 
    Δεν είναι όμως τόσο εύκολο να ξεφύγει και ζητάει τη βοήθεια του FBI με αντάλλαγμα να καταδώσει τους πρώην "συντρόφους" του.

    Το Skin βασίζεται σε πραγματική ιστορία με τον Ισραηλινό Guy Nattiv να γράφει και να σκηνοθετεί. 

    Συμπρωταγωνιστούν οι Vera Farmiga (Godzilla: King of the Monsters), Danielle Macdonald (Dumplin'), Mike Colter (Men in Black 3), Bill Camp (Vice), Mary Stuart Masterson (Benny & Joon) και Daniel Henshall (Okja).

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto και τον Ιούλιο θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής από την A24

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Skin trailer: Ο Jamie Bell προσπαθεί να αποτινάξει το νεοναζί παρελθόν του Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top