F After the Wedding trailer: Michelle Williams και Julianne Moore στο remake της οσκαρικής ταινίας της Susanne Bier - FilmBoy After the Wedding trailer: Michelle Williams και Julianne Moore στο remake της οσκαρικής ταινίας της Susanne Bier - FilmBoy
  • Latest News

    After the Wedding trailer: Michelle Williams και Julianne Moore στο remake της οσκαρικής ταινίας της Susanne Bier


    Παρότι η απόπειρα με το Brothers δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, το Hollywood φαίνεται να πιστεύει πραγματικά στο έργο της Susanne Bier, έχοντας έτοιμο ένα ακόμα αγγλόφωνο remake, αυτή τη φορά της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας της, After the Wedding.

    Με κάποιες αλλαγές τα φύλα των χαρακτήρων, το στόρι μοιάζει να παραμένει το πάνω-κάτω το ίδιο, με την Isabel, μια γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της σε ένα ορφανοτροφείο της Καλκούτας να προσκαλείται στη Νέα Υόρκη για να γνωρίσει από κοντά μία άγνωστη φιλάνθρωπο που διατίθεται να προσφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό. 

    Εκεί όμως τη περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, με τα μυστικά του παρελθόντος να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο στην επιφάνεια.

    Τη διασκευή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Bart Freundlich (Wolves) με τη σύζυγό του Julianne Moore να έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

    Δίπλα της βρίσκουμε τους Michelle Williams και Billy Crudup.

    Το After the Wedding ήταν ταινία έναρξης του τελευταίου φεστιβάλ Sundance με τις κριτικές που έλαβε να είναι... meeeh. 

    Η ταινία βγαίνει στην Αμερική τον Αύγουστο, χωρίς να υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τα μέρη μας. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: After the Wedding trailer: Michelle Williams και Julianne Moore στο remake της οσκαρικής ταινίας της Susanne Bier Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top