F Changeland trailer: Γαμήλιο ταξίδι με τον κολλητό του πάει ο Seth Green! - FilmBoy Changeland trailer: Γαμήλιο ταξίδι με τον κολλητό του πάει ο Seth Green! - FilmBoy
  • Latest News

    Changeland trailer: Γαμήλιο ταξίδι με τον κολλητό του πάει ο Seth Green!


    Συμπαθής κωμικός από πολύ νεαρή ηλικία, ο Seth Green μπορεί να μη κατάφερε να έχει τη καριέρα που ίσως περιμέναμε, όμως άνεργος δεν έχει μείνει, με πολλές, πάρα πολλές συμμετοχές σε μικρότερες ταινίες, τηλεοπτικές παραγωγές και voice acting.

    Στα 45 του πλέον, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και μας παρουσιάζει σε δικό του σενάριο και σκηνοθεσία, τη δραμεντί Changeland.

    Σε αυτή υποδύεται τον Brandon, έναν άνδρα που βρίσκεται παρατημένος ένα βήμα πριν το γάμο, και αποφασίζει να πάρει μαζί τον κολλητό του και να πάνε μαζί στο προγραμματισμένο γαμήλιο ταξίδι στο εξωτικό Πουκέτ!

    Στη ταινία συμπρωταγωνιστεί ο Breckin Meyer (Garfield), ενώ μετά από πολλά χρόνια θα ξαναδούμε στην οθόνη και τον Macaulay Culkin!

    Δείτε το ενδιαφέρον trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Changeland trailer: Γαμήλιο ταξίδι με τον κολλητό του πάει ο Seth Green! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top