F Astronaut trailer: Ο Richard Dreyfuss κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και πάει στο διάστημα! - FilmBoy Astronaut trailer: Ο Richard Dreyfuss κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και πάει στο διάστημα! - FilmBoy
  • Latest News

    Astronaut trailer: Ο Richard Dreyfuss κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και πάει στο διάστημα!


    Ο Richard Dreyfuss είναι ένας ηθοποιός που δυστυχώς πια δε βλέπουμε ούτε όσο συχνά θα θέλαμε ούτε στις ταινίες που του αξίζουν. 
    Μπορεί το Astronaut να μη του χαρίσει κάποιο βραβείο, όμως μοιάζει τουλάχιστον αξιοπρεπές.

    Ο Angus είναι ένας μοναχικός ηλικιωμένος χήρος με προβλήματα υγείας που όμως σε όλη του τη ζωή είχε μια αξεπέραστη αγάπη για το διάστημα. 

    Όταν λοιπόν ένας εκατομμυριούχος βγάζει σε κλήρωση μερικά εισιτήρια για την πρώτη εμπορική διαστημική πτήση, εκείνος δε χάνει ευκαιρία να δηλώσει συμμετοχή, λέγοντας λίγα ψεματάκια στην αίτηση. 
    Προς μεγάλη του έκπληξη, είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς, και με τη βοήθεια των φίλων του και της δυσλειτουργικής του οικογένειας, θα καταφέρει επιτέλους να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Shelagh McLeod, έμπειρης Καναδής ηθοποιού, που εδώ κάνει το ντεμπούτο της πίσω τη κάμερα. 

    Συμπρωταγωνιστούν οι Colm Feore (Anon), Lyriq Bent, Krista Bridges, Art Hindle, Graham Greene (Wind River) και ο μικρός Richie Lawrence.

    Το Astronaut θα βγει ταυτόχρονα σε vod και limited release στα μέσα του καλοκαιριού. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Astronaut trailer: Ο Richard Dreyfuss κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και πάει στο διάστημα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top