F Black Summer trailer: Ανέβηκε στο Netflix η spin-off σειρά του Z Nation! - FilmBoy Black Summer trailer: Ανέβηκε στο Netflix η spin-off σειρά του Z Nation! - FilmBoy
  • Latest News

    Black Summer trailer: Ανέβηκε στο Netflix η spin-off σειρά του Z Nation!


    Το 2014 έκανε πρεμιέρα στο SyFy το Z Nation, μία zombie horror σειρά που προφανώς ήθελε να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του The Walking Dead αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει και κάτι διαφορετικό, μιας και προτιμούσε να εστιάζει στη δράση αντί για το δράμα.

    Παρά τις πολύ μέτριες κριτικές, η σειρά πήγε 5 σεζόν, μέχρι που "ολοκληρώθηκε" πριν λίγους μήνες. 

    Οι δημιουργοί Karl Schaefer και John Hyams δεν είχαν πει όμως τη τελευταία τους λέξη και βρίσκοντας καταφύγιο στο Netflix παρουσιάζουν το Black Summer.

    Το Black Summer λαμβάνει χώρα στην αρχή της zombie apocalypse, άρα τυπικά είναι prequel του Z Nation, και αντίθετα με εκείνο, σκοπεύει να είναι πιο δραματικό και "old-school" όπως χαρακτηριστικά είπαν.

    Κεντρικός χαρακτήρας είναι η Rose, μια μητέρα που στο πρώτο συναγερμό χάνει τη μικρή κόρη της μέσα από τα χέρια της και με τη βοήθεια άλλων επιζώντων ξεκινάει το μακρύ ταξίδι για να τη βρει.

    Πρωταγωνιστεί η Jaime King (Sin City: A Dame to Kill For) και τα 8 επεισόδια ανέβηκαν χθες 11 Απριλίου στο Netflix.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black Summer trailer: Ανέβηκε στο Netflix η spin-off σειρά του Z Nation! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top