F Warrior trailer: Κινέζικες πολεμικές τέχνες στην Παλαιά Δύση στη νέα σειρά του δημιουργού του Banshee - FilmBoy Warrior trailer: Κινέζικες πολεμικές τέχνες στην Παλαιά Δύση στη νέα σειρά του δημιουργού του Banshee - FilmBoy
  • Latest News

    Warrior trailer: Κινέζικες πολεμικές τέχνες στην Παλαιά Δύση στη νέα σειρά του δημιουργού του Banshee


    To 1971 o Bruce Lee έριξε στο τραπέζι την ιδέα μιας τηλεοπτικής σειράς με πρωταγωνιστή έναν Κινέζο εξπέρ των πολεμικών τεχνών που προσπαθεί να επιβιώσει στην Αμερικάνικη Παλαιά Δύση. 
    Το project δε προχώρησε, και μετά το θάνατό του ξέμεινε στο συρτάρι. 
    Μέχρι που πριν περίπου τρία χρόνια το ξέθαψε ο Justin Lin (Scorpion) και σε συνεργασία με το κανάλι Cinemax ξεκίνησε τη προσπάθεια να το υλοποιήσει.

    Δε μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς άλλαξε σε σχέση με την ιδέα του Lee, όμως το Warrior μας μεταφέρει στο μετεμφυλιακό Σαν Φρανσίσκο, προς τα τέλη του 19ου αιώνα, όταν η πόλη πλημμυρίζει από Κινέζους μετανάστες, οι οποίοι δεν γίνονται ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι από τους ντόπιους. 

    Κεντρικός ήρωας είναι Ah Sahm, ένα Κινέζος martial artist που μπλέκεται στις διαβόητους Tong Wars, με τις συμμορίες να μάχονται για τον έλεγχο της πόλης.

    Τα ηνία της σειράς κρατάει ο Jonathan Tropper, συνδημιουργός του Banshee, ενώ στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον άγνωστο Andrew Koji

    Όπως είναι αναμενόμενο το μεγαλύτερο μέρος του cast είναι ασιατικής καταγωγής, ανάμεσα στους οποίους βρίσκουμε τους πιο γνωστούς Olivia Cheng (Marco Polo), Hoon Lee (Banshee), Joe Taslim (The Raid) και C.S. Lee (Dexter).

    Το Warrior Θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Warrior trailer: Κινέζικες πολεμικές τέχνες στην Παλαιά Δύση στη νέα σειρά του δημιουργού του Banshee Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top