F Toy Story 4 trailer: Η παρέα των παιχνιδιών είναι και πάλι εδώ με μια νέα περιπέτεια! - FilmBoy Toy Story 4 trailer: Η παρέα των παιχνιδιών είναι και πάλι εδώ με μια νέα περιπέτεια! - FilmBoy
  • Latest News

    Toy Story 4 trailer: Η παρέα των παιχνιδιών είναι και πάλι εδώ με μια νέα περιπέτεια!


    Μπορεί για τους λίγο μεγαλύτερους να ακούγεται αστείο, όμως το Toy Story είναι ένα franchise που πραγματικά έχει γράψει ιστορία. 
    Μια καταπληκτική τριλογία που άφησε το στίγμα της στο animation genre και όχι μόνο, που ολοκληρώθηκε πριν 9 περίπου χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Τα πρώτα χρόνια οι φωνές περί ενός ακόμα sequel διαψεύδονταν, όμως, θέλει η... Pixar να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει,έτσι το 2014 ανακοινώθηκε και επίσημα πως το Toy Story 4 βρίσκεται στα σκαριά. 

    Οι αντιδράσεις, ιδιαίτερα από τους παλιούς φανς που είναι πια 30άρηδες ήταν αναμενόμενα μετριοπαθείς, μιας και μετά το υπέροχο φινάλε του Toy Story 3, μια ακόμα ταινία ακουγόταν περισσότερο ως ξεζούμισμα.

    Είτε μας αρέσει είτε όχι, το Toy Story 4 είναι εδώ και περιμένει να μας ξανακάνει παιδιά...και παράλληλα να πείσει και τα δικά μας παιδιά πως πρέπει να αποκτήσουν οτιδήποτε έχει πάνω τη φάτσα του Buzz, του Woody και της παρέας τους!

    Την ιστορία της νέας ταινίας ανέπτυξαν οι δημιουργοί της σειράς και πρωτεργάτες της Pixar, John Lasseter, Pete Docter, Andrew Stanton και Lee Unkrich, όμως το σενάριο έγραψε τελικά η Stephany Folsom, μέρος του writing team του Star Wars: Resistance

    Όσο για τη σκηνοθεσία, μετά την άτακτη αποχώρηση του Lasseter από την εταιρία, αυτή πήγε στον Josh Cooley, έμπειρο storyboard artist σε ταινίες όπως τα Ratatouille και Up, που έχει σκηνοθετήσει κάποια shorts όμως αναλαμβάνει για πρώτη φορά ένα full-feature.

    Σύμφωνα με το σενάριο, ο Woody και ο Buzz έχουν προσαρμοστεί τέλεια στο νέο τους σπίτι δίπλα στην γλυκιά Bonnie. 

    Η μικρή κατασκευάζει τον Forky από ένα απλό πλαστικό κουταλοπίρουνο, όμως εκείνο δε μπορεί να δεχτεί τον εαυτό του σαν παιχνίδι αλλά σαν σκουπίδι, και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αποφασίζει να φύγει. 
    Ο Woody και η παρέα του τον αναζητούν και πέφτουν πάνω στην Bo Peep, που ζει εδώ και χρόνια χωρίς κάποιο παιδί να την παίζει, συνειδητοποιούν πως πια τους χωρίζουν πολλά, όμως σύντομα βλέπουν πως αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματά τους.

    Όλο το βασικό voice cast των προηγούμενων ταινιών επιστρέφει, με τη προσθήκη των Tony Hale (The Angry Birds Movie), Keegan-Michael Key & Jordan Peele (Storks) και του Keanu Reeves σε ρόλο έκπληξη!

    Ο Tim Allen ανέφερε πως η ιστορία του Toy Story 4 είναι τόσο συγκινητική που δε μπορούσε να ηχογραφήσει τη τελευταία σκηνή, ενώ για την ίδια σκηνή ο Tom Hanks είπε πως αυτό το φινάλε θα αφήσει ιστορία!

    Παρά τα μεγάλα λόγια, επιτρέψτε μας να κρατάμε μικρό καλάθι και να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 20 Ιουνίου όταν θα και θα κάνει πρεμιέρα. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Toy Story 4 trailer: Η παρέα των παιχνιδιών είναι και πάλι εδώ με μια νέα περιπέτεια! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top