F Σε Πόλεμο - At War (En Guerre) (2018) - FilmBoy Σε Πόλεμο - At War (En Guerre) (2018) - FilmBoy
  • Latest News

    Σε Πόλεμο - At War (En Guerre) (2018)


    Παρά τις μεγάλες οικονομικές θυσίες των υπαλλήλων και τα τεράστια κέρδη της εταιρίας Περέν, η διοίκηση αποφασίζει να κλείσει ένα από τα εργοστάσια της. 
    Οι 1.100 υπάλληλοι, με επικεφαλής τον εκπρόσωπο τους Lauren Amedeo (Vincent Lindon, Το Όραμα), αποφασίζουν να εναντιωθούν στη στυγνή αυτή απόφαση, έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να σώσουν τις δουλειές τους.

    Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Stephanne BrizeΟ Νόμος της Αγοράς»), συνεργάζεται για τέταρτη φορά με τον πρωταγωνιστή του, Vincent Lindon (Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας στο 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών), σε μία πολιτική ταινία εμπνευσμένη από δεκάδες αληθινές ιστορίες γνώριμες και οικείες σε όλους. 



    Με ντοκιμαντερίστικη προσέγγιση, ο Brize στρέφει την κάμερά του στους διαμαρτυρόμενους εργάτες, τις μικρές προσωπικές τους ιστορίες, τις συνελεύσεις και τις μεταξύ τους συγκρούσεις, τον ρόλο των media, τις αδιέξοδες συζητήσεις με τα αφεντικά και τα ξεσπάσματα της βίας, πριν όλα αυτά οδηγήσουν σε ένα απρόοπτο τέλος που θα συζητηθεί.

    Στους κινηματογράφους από 21 Μαρτίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σε Πόλεμο - At War (En Guerre) (2018) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top