F Yesterday trailer: Danny Boyle και Richard Curtis σε έναν κόσμο ...χωρίς Beatles! - FilmBoy Yesterday trailer: Danny Boyle και Richard Curtis σε έναν κόσμο ...χωρίς Beatles! - FilmBoy
  • Latest News

    Yesterday trailer: Danny Boyle και Richard Curtis σε έναν κόσμο ...χωρίς Beatles!


    Πριν περίπου ένα χρόνο ανακοινώθηκε πως ο Danny Boyle και ο Richard Curtis ετοιμάζουν μια μουσική κωμωδία γύρω από ένα κόσμο στον οποίον δεν υπήρξαν ποτέ οι Beatles! 
    Φαίνεται πως το σχέδιο βρισκόταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και λιγότερο από 11 μήνες αργότερα, το Yesterday είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες.

    Σύμφωνα με το σενάριο, ο Jack Malik είναι ένας νεαρός μουσικός και τραγουδιστής που δεν έχει καταφέρει κάτι, με αποτέλεσμα να σκέφτεται να παρατήσει το όνειρό του. 

    Ένα βράδυ όμως, ένα μυστηριώδες παγκόσμιο black-out και ένας απρόσεκτος οδηγός λεωφορείου, τον στέλνει στο νοσοκομείο και όταν ξυπνάει τα πάντα είναι ίδια, με μοναδική εξαίρεση πως δεν υπήρξαν ποτέ οι Beatles! 
    Ο Jack είναι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τα τραγούδια τους, και αποφασίζει να τα παρουσιάσει ως δικά του, με αποτέλεσμα μια τεράστια επιτυχία! 
    Μήπως όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι;

    Μαι feelgood μουσική κομεντί, το Yesterday φαίνεται πως είναι η ταινία που αυτό το καλοκαίρι θα ξαναφέρει τα... Μπιτλάκια στις playlists μας. 

    Μελανό σημείο, το εξαιρετικά προβλέψιμο φινάλε που είναι λες και το έχεις ήδη δει.

    Πρωταγωνιστεί ο πρωτοεμφανιζόμενος Himesh Patel, που μπορεί να μην έχει καμία συγγένεια με τον Dev Patel αλλά σίγουρα πολύ θα ήθελε να ακολουθήσει τη πορεία του, μιας και όπως θυμόμαστε κι εκείνος από το Slumdog Millaionaire του Danny Boyle ξεκίνησε. 

    Δίπλα του οι Lily James (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society) και Kate McKinnon (The Spy Who Dumped Me), με πολλούς διάσημους να κάνουν cameo εμφάνιση μεταξύ των οποίων και ο Ed Sheeran, που συμμετέχει και στη μουσική της ταινίας.

    Το Yesterday θα δούμε στις 27 Ιουνίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yesterday trailer: Danny Boyle και Richard Curtis σε έναν κόσμο ...χωρίς Beatles! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top