F The Red Line trailer: Το CBS κάνει την έκπληξη με τη νέα του δραματική σειρά - FilmBoy The Red Line trailer: Το CBS κάνει την έκπληξη με τη νέα του δραματική σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    The Red Line trailer: Το CBS κάνει την έκπληξη με τη νέα του δραματική σειρά


    Το CBS φημίζεται για τις κωμικές και τις procedural αστυνομικές σειρές του, με τα "βαριά" δράματα να μην είναι το φόρτε του. 

    Έτσι, αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη πως μια σειρά σαν το The Red Line θα προβληθεί στο κανάλι με σήμα το μάτι.

    Καταλύτης της ιστορίας είναι μια δολοφονία ενός αφροαμερικανού γιατρού που ενώ προσπαθεί να βοηθήσει το θύμα μιας ληστείας, πέφτει νεκρός από τα πυρά ενός νεαρού λευκού αστυνομικού. 

    Αυτός ο θάνατος ξεδιπλώνει τρεις παράλληλες ιστορίες σε τρεις γειτονιές του Σικάγο. 
    Από τη μία ο σύζυγος του γιατρού, προσπαθεί με τη κόρη τους να συνειδητοποιήσει το χαμό του αγαπημένου τους, όμως η κατάσταση δυσκολεύει όταν εκείνη αρχίζει να αναζητά την βιολογική της μητέρα. 

    Σε μια άλλη γειτονιά μια δημοσιογράφος προσπαθεί να διαλέξει μεταξύ ευθύνης και καριέρας για τον τρόπο που θα παρουσιάσει το γεγονός, ενώ ταυτόχρονα επανέρχεται η επιθυμία να αναζητήσει τη κόρη που έδωσε για υιοθεσία. 
    Η τρίτη ιστορία μας περνάει στη πλευρά του θύτη, ενός νεαρού και άπειρου αστυνομικού που σοκαρισμένος από τη πράξη του είναι διχασμένος για τις συνθήκες του συμβάντος.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Caitlin Parrish (Supergirl) και Erica Weiss (The View from Tall), με τους Greg Berlanti και Ava DuV
    ernay να βρίσκονται από πίσω.

    Πρωταγωνιστούν οι Noah Wyle (The Librarians), Noel Fisher (Shameless), Michael Patrick Thornton (Private Practice), Aliyah Royale, Vinny Chhibber (No Tomorrow), Emayatzy Corinealdi (Hand of God), Howard Charles (The Musketeers) και Elizabeth Laidlaw (Boss).

    Τα 8 επεισόδια του Th
    e Red Line θα προβληθούν σε τέσσερις σερί Κυριακές, ξεκινώντας από τη 28η Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Red Line trailer: Το CBS κάνει την έκπληξη με τη νέα του δραματική σειρά Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top