F Η Περίπτωση Λάρι Κράουν - Larry Crowne - FilmBoy Η Περίπτωση Λάρι Κράουν - Larry Crowne - FilmBoy
  • Latest News

    Η Περίπτωση Λάρι Κράουν - Larry Crowne

    Ο Tom Hanks και η Julia Roberts δεν τίναξαν στον αέρα το box office με το Charlie Wilson's War τέσσερα χρόνια πριν, αλλά έχουν άλλη μια ευκαιρία με το reunion τους στο Larry Crowne, μια 'σοβαρή' κομεντί ιδανική για τη γιορτή της 4ης Ιουλίου στην Αμερική και τέλεια ευκαιρία για να υποδεχθούν οι Ελληνες τον Ιούλιο...

    ...αν δεν έβλεπες παρακάτω στα credits ότι το σενάριο είναι από τη δικιά μας Nia Vardalos του I Hate Valentine's Day, οπότε αμέσως οι προσδοκίες σου πέφτουν.

    Και μη μου πει κάποιος ότι το να βλέπεις τον 55χρονο Tom Hanks να ερωτεύεται τη δασκάλα του στο σχολείο (!) είναι θέαμα για ...γεμάτο στομάχι.

    Για το γεγονός ότι σκηνοθετεί ο ίδιος ο Tom Hanks, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα καθώς θυμίζω ότι έχει σκηνοθετήσει ξανά το 1996 στο That Thing You Do με καλά αποτελέσματα.

    Άλλωστε, σε μια κομεντί χρειάζεται ...




    ...να προσπαθήσεις πολύ για να καταστρέψεις το φιλμ σκηνοθετικά - μια συμβατική σκηνοθεσία αρκεί.

    Στο Larry Crowne ο Tom Hanks (Angels & Demons) υποδύεται έναν συμπαθή χαρακτήρα - όπως κάνει σε όλη τη καριέρα του, γιάυτό και μιλάμε για τον πιο συμπαθητικό ηθοποιό στο Hollywood – τον Larry, έναν μεσήλικα χωρισμένο τύπο με scooter που μόλις χάνει τη δουλειά του επειδή δεν έχει χαρτί από το σχολείο.

    Όπως θα έκανε κάθε μεσήλικας που χάνει τη δουλειά του μετα από 20 χρόνια εργασίας, αποφασίζει να ξαναπάει σχολείο, χωρίς καν να έχει αποφασίσει τί να σπουδάσει.

    Και επειδή αυτό το πολύ ρεαλιστικό σενάριο είναι βγαλμένο μέσα από τη ζωή, οι καθηγητές του είναι η Julia Roberts (Eat Pray Love) και ο George Takei ενώ συμμαθήτρια του η Gugu  Mbatha-Raw, μια Βρετανίδα ηθοποιός με ...πολλά ταλέντα. 


    Το σενάριο της Vardalos λέει ότι μόλις ο Larry πατάει το πόδι του στο σχολείο, ερωτεύεται τη καθηγήτρια του Mercedes Tainot (Roberts) η οποία ...όπα, προσέξατε το όνομα;
    Mercedes Tainot (!) λέγεται η καθηγήτρια!
    Ποιός τα σκέφτεται αυτά;

    Λοιπόν, η Mercedes (...) είναι παντρεμένη με έναν πρώην συγγραφέα (Bryan Cranston, The Lincoln Lawyer) που το γύρισε στο blogging αλλά που στη πραγματικότητα βλέπει όλη μέρα τσόντες στο internet.

    Έτσι υπάρχει πολύ έδαφος στο επερχόμενο φλερτ των μεσηλικων με τα scooter.

    Το Larry Crowne έχει περισσότερες κακές κριτικές συνολικά αλλά όχι και πολύ περισσότερες.

    Ταυτόχρονη πρεμιέρα σε Ελλάδα και Αμερική στις 30 Ιουνίου.



    Larry Crowne trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Περίπτωση Λάρι Κράουν - Larry Crowne Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top