F Vikings trailer: Η σειρά του History Channel επιστρέφει για 4η σεζόν και ...έχει όρεξη για πόλεμο! - FilmBoy Vikings trailer: Η σειρά του History Channel επιστρέφει για 4η σεζόν και ...έχει όρεξη για πόλεμο! - FilmBoy
  • Latest News

    Vikings trailer: Η σειρά του History Channel επιστρέφει για 4η σεζόν και ...έχει όρεξη για πόλεμο!


    Όταν το Μάρτιο του 2013, το History Channel έμπαινε στο ρινγκ των πρωτότυπων δραματικών σειρών, κανείς δε περίμενε ότι με τη πρώτη του παραγωγή, το Vikings, θα γνώριζε τόσο μεγάλη επιτυχία.

    Τα 9 επεισόδια έγιναν δέκα, και τα δέκα είκοσι, και αισίως βρισκόμαστε στη 4η σεζόν, με τη σειρά να έχει πάρει το πράσινο φως για ακόμα μία. 
    Τα πρώτα δέκα επεισόδια του 4ου κύκλου προβλήθηκαν τη περασμένη άνοιξη, και επιτέλους έφτασε η ώρα να δούμε τη συνέχεια.

    Η σειρά, για μία ακόμη φορά, κάνει ένα αρκετά μεγάλο timejump, με τα νέα επεισόδια να επικεντρώνονται στα επακόλουθα της μεγάλης ήττας του Ragnar στο Παρίσι αλλά και στους γιους του, που πια είναι ολόκληροι άνδρες. 

    Φυσικά δε λείπουν και οι νέες επιδρομές, με την Αγγλία να επιστρέφει στο επίκεντρο, και τη περιοχή της Μεσογείου να αποτελεί το νέο μεγάλο στόχο.
    Η σεζόν 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου.
    Δείτε τα trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Vikings trailer: Η σειρά του History Channel επιστρέφει για 4η σεζόν και ...έχει όρεξη για πόλεμο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top