F The Isle trailer: Μυστήριο και τρόμος στο χαμένο νησί στις ακτές της Σκωτίας - FilmBoy The Isle trailer: Μυστήριο και τρόμος στο χαμένο νησί στις ακτές της Σκωτίας - FilmBoy
  • Latest News

    The Isle trailer: Μυστήριο και τρόμος στο χαμένο νησί στις ακτές της Σκωτίας


    Οι ομιχλώδεις βρετανικές ακτές υπήρξαν πάντα άριστο σκηνικό για ιστορίες τρόμου. 
    Ο άσημος ηθοποιός Matthew Butler-Hart που τα τελευταία χρόνια αρχίζει να φτιάχνει ένα αξιόλογο όνομα ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, τις επέλεξε για να μια διηγηθεί το μυστήριο του The Isle.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη, βρισκόμαστε στα 1846, όταν τρεις ναυτικοί επιβιώνουν της βύθισης του πλοίου τους και ξεβράζονται στις ακτές ενός αχαρτογράφητου νησιού στα ανοιχτά των ακτών της Σκωτίας. 

    Εκεί ζουν μονάχα τέσσερις άνθρωποι, ότι έχει απομείνει από μία κάποτε οργανωμένη κοινότητα. 
    Έχοντας ξεκουραστεί και αναρρώσει, οι άνδρες δε βλέπουν την ώρα να φύγουν, όμως το καράβι με τη τροφοδοσία που υποτίθεται πως περνάει τακτικά δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα, και όσο περνούν οι μέρες, όλο και πιο περίεργα φαινόμενα συμβαίνουν στο νησί, με τον έναν μετά τον άλλον να χάνουν τη ζωή τους.

    Πρωταγωνιστούν οι Conleth Hill (ο Varys του Game of Thrones), Alex Hassell (Suburbicon), Tori Butler-Hart, Fisayo Akinade (The Girl with All the Gifts), Alix Wilton Regan, Graham Butler και Emma King.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Isle trailer: Μυστήριο και τρόμος στο χαμένο νησί στις ακτές της Σκωτίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top