F Sex Education trailer: Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη νέα σειρά του Netflix! - FilmBoy Sex Education trailer: Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη νέα σειρά του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Sex Education trailer: Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη νέα σειρά του Netflix!


    Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν τις εορταστικές ημέρες παρέα με το Netflix, με τη πλατφόρμα να μη κοιτάζει γιορτές και σχόλες και, μόλις λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου να δίνει στη δημοσιότητα το trailer της νέας του σειράς, Sex Education.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Otis, έναν κοινωνικά άγαρμπο παρθένο έφηβο που έχει την ατυχία να είναι γιος μιας σεξολόγου που συνεχώς αναλύει τη προσωπική ζωή του ίδιου αλλά και των φίλων του. 

    Για να την "εκμεταλλευτεί", ο Otis με τη βοήθεια μιας "προχωρημένης" συμμαθήτριας του, δημιουργούν μια κλινική σεξολογίας, στην οποία οι συνομήλικοί του έρχονται για να λύσουν τα "προβλήματά" τους.

    Δημιουργός του Sex Education είναι η Laurie Nunn και πρωταγωνιστούν οι Asa Butterfield (The Space Between Us) και Gillian Anderson (The X Files). 


    Πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sex Education trailer: Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη νέα σειρά του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top