F Κι εκεί που νομίζαμε πως ξεμπερδέψαμε με τα Resident Evil, έρχεται το reboot! - FilmBoy Κι εκεί που νομίζαμε πως ξεμπερδέψαμε με τα Resident Evil, έρχεται το reboot! - FilmBoy
  • Latest News

    Κι εκεί που νομίζαμε πως ξεμπερδέψαμε με τα Resident Evil, έρχεται το reboot!


    Στα 14 χρόνια που διήρκεσε η σειρά ταινιών Resident Evil υπό τις οδηγίες του Paul W. S. Anderson, πολλές ήταν οι φορές που φημολογήθηκε η ακύρωσή της και το ταυτόχρονο reboot της ή ακόμα και μια παράλληλη σειρά. 
    Παρ' όλ' αυτά, όσο ο Anderson και η Jovovich παρέμεναν στη θέση τους, με τη δεύτερη να εξασφαλίζει και την εμπορική επιτυχία των ταινιών, οι φήμες παρέμειναν φήμες.

    Το 2016 όμως είπαμε οριστικά αντίο με το Resident Evil: The Final Chapter να κλείνει αυτό το βιβλίο, παρότι σεναριακά πάλι άφησε ανοιχτό ένα παραθυράκι.

    Πολύ γρήγορα, μόλις ένα χρόνο αργότερα, η Constantin Film που έχει αγοράσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού από το 1997 και τα κρατάει σφιχτά, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το εν λόγω reboot. 

    Οι περισσότεροι θα άκουγαν την είδηση με αδιαφορία, αν στο νέο project δεν εμπλέκονταν ο μεγάλος και τρανός πια, James Wan που θα είχε το ρόλο παραγωγού.

    Έκτοτε, δεν είχαμε κάποιο νεότερο, μέχρι που φτάσαμε στα τέλη του 2018 με δημοσίευμα του Variety να αναφέρει πως η νέα ταινία πήρε το πράσινο φως, βρήκε το σκηνοθέτη της και μέσα στο 2019 μπαίνει για γύρισμα.

    Δυστυχώς η είδηση δεν περιείχε κανένα πραγματικά ευχάριστο νέο, μιας και το όνομα του James Wan δεν υπάρχει πουθενά, με τον ίδιο λίγο αργότερα να επιβεβαιώνει την αποχώρησή του, ενώ ο άνθρωπος που ανέλαβε το σενάριο και τη σκηνοθεσία του νέου Resident Evil είναι ο Johannes Roberts που μας έχει δώσει τα πολύ μέτρια, για να μη πω κάτι χειρότερο, The Other Side of the Door, 47 Meters Down και The Strangers: Prey at Night

    Θα λέμε Paul W.S. Anderson και θα κλαίμε...

    Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το storyline που θα ακολουθηθεί, αν και πιθανότατα αυτό θα βασίζεται σε κάποιο από τα πρόσφατα βιντεοπαιχνίδια της σειράς, με ολοκαίνουριο cast. 

    Τι μας περιμένει...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κι εκεί που νομίζαμε πως ξεμπερδέψαμε με τα Resident Evil, έρχεται το reboot! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top