F Pledge trailer: Εσύ μέχρι που θα έφτανες για να μπεις σε μια κολεγιακή αδελφότητα; - FilmBoy Pledge trailer: Εσύ μέχρι που θα έφτανες για να μπεις σε μια κολεγιακή αδελφότητα; - FilmBoy
  • Latest News

    Pledge trailer: Εσύ μέχρι που θα έφτανες για να μπεις σε μια κολεγιακή αδελφότητα;


    Somewhere I belong τραγουδούσαν οι Linkin Park και αυτή η ανάγκη να ανήκεις κάπου είναι (λανθασμένα;) πολύ σημαντική, ειδικά για τους νέους. 
    Οι αμερικάνικες κολεγιακές αδελφότητες αποτελούν την εκδήλωση αυτής της ανάγκης, με όλα τα πιτσιρίκια που μόλις έχουν ξεφύγει από την οικογενειακή εστία, να θέλουν να βρουν κάπου που να ανήκουν, και για να το καταφέρουν, αναγκάζονται να φτάσουν στα άκρα.

    Στο Pledge, τρία αγόρια έχουν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, όταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι τους γίνεται πρόταση να γίνουν μέλη μιας μυστικής αδελφότητας, όμως για να το πετύχουν θα πρέπει να περάσουν ένα 48ωρο δοκιμασιών, οι οποίες είναι πολύ πιο ακραίες απ' ότι μπορούσαν να φανταστούν.

    Το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει πολλάκις το κινηματογράφο, και η αλήθεια είναι ότι μοιάζει να έχει κορεστεί. 

    Η ταινία των Zack Weiner και Daniel Robbins δε μοιάζει να έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο, αν και οι φίλοι των teen horror πιθανότατα θα το διασκεδάσουν.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
     


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pledge trailer: Εσύ μέχρι που θα έφτανες για να μπεις σε μια κολεγιακή αδελφότητα; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top