F Playmobil: The Movie trailer: Τα LEGO δεν παίζουν πια μόνα τους - FilmBoy Playmobil: The Movie trailer: Τα LEGO δεν παίζουν πια μόνα τους - FilmBoy
  • Latest News

    Playmobil: The Movie trailer: Τα LEGO δεν παίζουν πια μόνα τους


    Η απουσία μιας Playmobil ταινίας, ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία των LEGO Movies τα τελευταία χρόνια, θα καλυφθεί το επόμενο καλοκαίρι καθώς μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Playmobil: The Movie.

    Κι αν δεν είναι αρκετά προφανές, η ταινία βασίζεται στα παιχνίδια Playmobil, τα οποία δημιουργήθηκαν to 1970 από τον Γερμανικό όμιλο Brandstätter Group.
    Όσο κι αν είμαι στην πλευρά των Playmobil και όχι των LEGO παιχνιδιών, σε ότι αφορά τις ταινίες νομίζω πως τα δεύτερα είναι πολύ πολύ μπροστά.
    Και το trailer της πρώτης ταινίας Playmobil, δε δείχνει ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα σύντομα.

    Όταν ο μικρός Charlie (Gabriel Bateman) εξαφανίζεται στο μαγικό animated σύμπαν των Playmobil, η μεγαλύτερη αδερφή του, Marla (Anya Taylor-Joy), θα πρέπει να τον ακολουθήσει και να προσπαθήσει να τον φέρει σπίτι.
    Καθώς ξεκινάει το φανταστικό ταξίδι μέσα σε εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Marla συνεργάζεται με κάποιους απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους - τον φαφλατά Del, τον εκλεπτυσμένο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Rex Dasher, ένα καλόκαρδο ρομπότ, μια υπεφίαλη νεράιδα και πολλούς άλλους.
    Μέσα από τη περιπέτεια τους, η Marla και ο Charlie συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το πώς τα φέρνει η ζωή, μπορείς να επιτύχεις οτιδήποτε αν πιστεύεις στον εαυτό σου.

    Το Playmobil: The Movie σκηνοθέτησε ο Lino DiSlavo, κάνοντας το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, αφού εργάστηκε ως επιβλέπων animator στη Disney για χρόνια, και σε ταινίες όπως τα Tangled και Frozen.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Αυγούστου 2019.
    Πάρτε μια γεύση.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Playmobil: The Movie trailer: Τα LEGO δεν παίζουν πια μόνα τους Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top