F I Hate Kids trailer: Τίνος είναι βρε πατέρα το παιδί; - FilmBoy I Hate Kids trailer: Τίνος είναι βρε πατέρα το παιδί; - FilmBoy
  • Latest News

    I Hate Kids trailer: Τίνος είναι βρε πατέρα το παιδί;


    Για λίγο, εκεί στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του '90, ο Tom Everett Scott θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να γίνει το next big thing. 
    Οι προβλέψεις διαψεύστηκαν, με τον ηθοποιό να περνάει ουσιαστικά ολόκληρη τη καριέρα του σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, χωρίς να κάνει ιδιαίτερα αισθητή τη παρουσία του. 
    Ωστόσο, η πρόσφατη συμμετοχή του στο επιτυχημένο 13 Reasons Why, ανέβασε λίγο τις μετοχές του, με τον 48χρονο πια ηθοποιό να επιστρέφει στη κινηματογραφική σκηνή με 3-4 νέες ταινίες, μεταξύ των οποίων και τη κομεντί I Hate Kids.

    Σε αυτή υποδύεται τον Nick Pearson, έναν εκ πεποιθήσεως και κατά των παιδιών εργένη που βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων του και αποφασίζει να βάλει τη κουλούρα. 

    Ωστόσο, λίγο πριν το γάμο, ο 13χρονος Mason τον πλησιάζει και του λέει πως είναι γιος του! 
    Σα να μην έφτανε αυτό, ο πιτσιρικάς δεν έχει ιδέα ποια είναι η μητέρα του και ο μόνος τρόπος για να τη βρει είναι να πάρουν μία-μία τις παλιές ερωμένες του Nick και δεν είναι καθόλου λίγες!

    Το σενάριο του I Hate Kids έχουν γράψει οι Frank Dietz (Naked Souls) και Todd Traina, με τον John Asher (A Boy Called Po) να σκηνοθετεί. 

    Συμπρωταγωνιστούν οι Tituss Burgess (Unbreakable Kimmy Schmidt), Julian Feder και Rachel Boston (Witches of East End).

    Προφανώς έχουμε να κάνουμε με μια χαμηλών προδιαγραφών ταινία, όμως το trailer μοιάζει αρκετά ευχάριστο, και λόγω της γενικής έλλειψης καλών κωμωδιών, ποιος ξέρει, μπορεί το I Hate Kids να μας εκπλήξει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Hate Kids trailer: Τίνος είναι βρε πατέρα το παιδί; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top