F The Vanishing trailer: Ο Gerard Butler αναβιώνει το μυστήριο του Φάρου στο νέο βρετανικό θρίλερ - FilmBoy The Vanishing trailer: Ο Gerard Butler αναβιώνει το μυστήριο του Φάρου στο νέο βρετανικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    The Vanishing trailer: Ο Gerard Butler αναβιώνει το μυστήριο του Φάρου στο νέο βρετανικό θρίλερ


    Το Δεκέμβριο του 1900, σε ένα μικρό νησάκι βόρεια της Σκοτίας, το πλοιάριο Έσπερος έδεσε στη προβλήτα μεταφέροντας το πλήρωμα που θα άλλαζε τους τρεις άνδρες που εργαζόταν στο φάρο. 
    Όμως κάτι δεν πήγαινε καλά. 
    Η σημαία έλειπε από τον ιστό, τα κιβώτια ανεφοδιασμού βρισκόταν παρατημένα δίπλα του και κανένας από τους τρεις άνδρες δεν ήταν στον ορίζοντα. 
    Οι πόρτες του καταλύματος ήταν κλειδωμένες, τα κρεβάτια ξέστρωτα και το ρολόι σταματημένο. 

    Μία πεσμένη καρέκλα στη κουζίνα ήταν το μόνο στοιχείο που έδειχνε ότι κάτι κακό μπορεί να συνέβη. 
    Κανείς ποτέ δεν έμαθε τι έγινε στο Eilean Mòr και στους τρεις άνδρες, και στα 120 χρόνια που πέρασαν από τότε, αμέτρητες θεωρίες συνωμοσίας αναπτύχθηκαν στο νησί, από το να απήχθησαν από κατασκόπους μέχρι να αλληλοσκοτώθηκαν και από το να τους άρπαξε το "Φάντασμα των Επτά Κυνηγών" μέχρι να τους απήγαγαν εξωγήινοι!

    Εμπνευσμένοι από αυτή την ιστορία, οι πρωτοεμφανιζόμενοι Joe Bone και Celyn Jones έστησαν την ιστορία του The Vanishing ενός ψυχολογικού θρίλερ μυστηρίου, που απ' ότι μας αποκαλύπτει το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Saban Films, δίνει μια αρκετά πιο ρεαλιστική απάντηση στο μυστήριο.

    Τη ταινία σκηνοθέτησε ο τηλεοπτικός Kristoffer Nyholm (Taboo) και πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler (Hunter Killer) που για πρώτη φορά επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά την έναρξη της Peter Mullan (Hostiles), ο Ólafur Darri Ólafsson (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) και ο Gary Lewis (Valhalla Rising).

    Το Vanishing Keepers) έκανε πρεμιέρα πριν λίγες εβδομάδες στο φεστιβάλ Sitges και από τις αρχές της νέας χρονιάς θα αρχίσει τη πορεία του στους κινηματογράφους του κόσμου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Vanishing trailer: Ο Gerard Butler αναβιώνει το μυστήριο του Φάρου στο νέο βρετανικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top