F The Christmas Chronicles trailer: Ο Kurt Russell είναι ο Άη-Βασίλης της εποχής του Netflix! - FilmBoy The Christmas Chronicles trailer: Ο Kurt Russell είναι ο Άη-Βασίλης της εποχής του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    The Christmas Chronicles trailer: Ο Kurt Russell είναι ο Άη-Βασίλης της εποχής του Netflix!


    Μπορεί τα Χριστούγεννα να απέχουν ακόμα καμιά 50αριά μέρες όμως τα πρώτα στολίδια έχουν ήδη κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή τους στα εμπορικά καταστήματα, οι υπάλληλοι των δήμων άρχισαν τους στολισμούς της πόλης και το… Last Christmas ξανακούστηκε από ραδιόφωνα!

    Και επειδή χρειάζεται και μια ταινία, καλά τα Home Alone και Christmas Vacation αλλά πάντα τα πιτσιρίκια θέλουν και κάτι καινούριο, φέτος το Netflix τους φέρνει δώρο το The Christmas Chronicles.

    Στη ταινία του Clay Kaytis (Angry Birds) δυο αδέρφια είναι αποφασισμένα να αποδείξουν την ύπαρξη (ή μη) του Άγιου Βασίλη. 

    Έτσι στήνουν την κάμερα και τον περιμένουν. 
    Προς μεγάλη τους έκπληξη αυτός έρχεται, με τα παιδιά να τρυπώνουν στο έλκηθρό του, με άσχημα επακόλουθα μιας και αυτό στουκάρει και πέφτει στο έδαφος. 
    Τώρα, με τη βοήθεια των παιδιών ο Άη-Βασίλης θα πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψει στη “δουλειά” του ώστε να μη χαθούν τα Χριστούγεννα.

    Για να είμαι ειλικρινής, η ταινία μοιάζει τόσο υπερβολικά παιδική που δεν θα ασχολιόμουν περισσότερο μετά τη θέαση του trailer αν στο ρόλο του Αγίου δεν βλέπαμε τον… Snake Plissken! 

    Ναι, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο ο Kurt Russell, ένας από τους πιο αγαπημένους “σκληρούς” του Hollywood, φοράει τη κόκκινη στολή, αφήνει πλούσια γενειάδα και ετοιμάζεται να μοιράσει δώρα!

    Τα Χρονικά των Χριστουγέννων θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Νοεμβρίου.


    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Christmas Chronicles trailer: Ο Kurt Russell είναι ο Άη-Βασίλης της εποχής του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top