F Ο τυχοδιώκτης Corto Maltese ετοιμάζεται να εισβάλει στη μεγάλη οθόνη, παρέα με τη Milla Jovovich! - FilmBoy Ο τυχοδιώκτης Corto Maltese ετοιμάζεται να εισβάλει στη μεγάλη οθόνη, παρέα με τη Milla Jovovich! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο τυχοδιώκτης Corto Maltese ετοιμάζεται να εισβάλει στη μεγάλη οθόνη, παρέα με τη Milla Jovovich!


    Τα τελευταία χρόνια η έννοια των comic-books έχει συνυφανθεί με τους υπερ-ήρωες, με αποτέλεσμα να έχουμε σχεδόν ξεχάσει κλασσικούς ήρωες που έχουν ξεπηδήσει μέσα από τα εικονογραφημένα, χωρίς σούπερ δυνάμεις, χωρίς spandex στολές, αλλά με δυνατές περιπέτειες που μπορούν να συναρπάσουν.

    Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο ιδιαίτερα γνωστός και στο ελληνικό κοινό Corto Maltese, ο γεννημένος στη Μάλτα από Άγγλο πατέρα και τσιγγάνα μητέρα, τυχοδιώκτης που στις ιστορίες του γύρισε όλο το κόσμο, γνώρισε πολλούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων και πολλά ιστορικά πρόσωπα, και για δύο περίπου δεκαετίες διασκέδασε εκατομμύρια αναγνώστες.

    Περιέργως, ο ήρωας με εξαίρεση μια ταινία κινουμένων σχεδίων δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στη μεγάλη οθόνη, όμως τώρα ήρθε η ώρα με τον περιβόητο (ή διαβόητο;) παραγωγό Samuel Hadida να έχει αναλάβει τα ηνία ενός πιθανού franchise-starter.

    To σενάριο της πρώτης ταινίας έχει γράψει ο πρωτοεμφανιζόμενος William Schneider, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον αγαπημένο Christophe Gans (La Belle et la Bête).

    Όσο για το cast, στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε έναν σχετικά άγνωστο ηθοποιό, τον 32χρονο Tom Hughes, που πρωτοπροσέξαμε στο Cemetery Junction το 2010, και από τότε έχει κάποιες αξιόλογες, κυρίως τηλεοπτικές συμμετοχές με αποκορύφωμα εκείνη στο Victoria.

    Στη πρώτη του περιπέτεια, δίπλα του θα έχει σε άγνωστους ακόμη ρόλους την Milla Jovovich (Resident Evil: The Final Chapter), τον James Thierrée (Chocolat) και τον Mark Dacascos (Η Αδελφότητα των Λύκων), με το cast προφανώς να μεγαλώνει όσο πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων.

    Αυτά αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και να λάβουν χώρα σε Ευρώπη και Κίνα. 

    Αναμένουμε τα νεότερα, αλλά μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στο πρώτο teaser poster που έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο τυχοδιώκτης Corto Maltese ετοιμάζεται να εισβάλει στη μεγάλη οθόνη, παρέα με τη Milla Jovovich! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top