F Cam trailer: Netflix και Blumhouse παρουσιάζουν ένα techno-θρίλερ στο κόσμο του webcam porn! - FilmBoy Cam trailer: Netflix και Blumhouse παρουσιάζουν ένα techno-θρίλερ στο κόσμο του webcam porn! - FilmBoy
  • Latest News

    Cam trailer: Netflix και Blumhouse παρουσιάζουν ένα techno-θρίλερ στο κόσμο του webcam porn!


    Εσύ εκεί πίσω, μη κρύβεσαι, ξέρω ότι και εσύ ξέρεις τι είναι το webcam porn. Ναι, εκείνες τις διαφημισούλες λέω που υπάρχουν σε όλα τα sites... αναπαραγωγικών μαθημάτων και υπόσχονται καλλίγραμμα κορίτσια σε live streaming μόνο για σένα.

    Σε αυτόν τον κόσμο μας βάζει το Cam, η νέα ταινία της ξακουστής πια Blumhouse, με την Alice να είναι μια τέτοια κοπέλα που εργάζεται σε μια υπηρεσία webcam porn. 

    Μέχρι που μια μέρα ξυπνάει και βλέπει τον λογαριασμό της live, με μία άλλη κοπέλα, ολόιδια με εκείνη να της έχει πάρει τη δουλειά. 
    Το εν λόγω αντίγραφο προχωράει σε όλο και πιο hard-core σόου με την Alice να βυθίζεται σε έναν κόσμο παράνοιας για να την εντοπίσει.

    Η ταινία είναι μια δημιουργία του πρωτοεμφανιζόμενου Daniel Goldhaber, με την Madeline Brewer (The Handmaid's Tale) να έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Το Cam θα κάνει πρεμιέρα τις αμέσως επόμενες ημέρες στο Netflix.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cam trailer: Netflix και Blumhouse παρουσιάζουν ένα techno-θρίλερ στο κόσμο του webcam porn! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top