F Asher trailer: Σκούρα τα πράγματα για τον πληρωμένο δολοφόνο Ron Perlman - FilmBoy Asher trailer: Σκούρα τα πράγματα για τον πληρωμένο δολοφόνο Ron Perlman - FilmBoy
  • Latest News

    Asher trailer: Σκούρα τα πράγματα για τον πληρωμένο δολοφόνο Ron Perlman


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Momentum Pictures το trailer της νέας της ταινίας με τίτλο Asher.

    Σύμφωνα με τη λακωνική επίσημη σύνοψη, ένας γερασμένος πληρωμένος δολοφόνος, πρώην πράκτορας της Mossad, τα βρίσκει σκούρα σε μία από τις τελευταίες του αποστολές, και τώρα πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα του αλλάξουν τη ζωή.

    Το πρωτότυπο σενάριο έχει γράψει ο πρωτοεμφανιζόμενος Jay Zaretsky, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε έναν παλιό γνώριμο, τον Michael Caton-Jones, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα τη δεκαετία του ’90, με ταινίες όπως Rob Roy, Memphis Belle και The Jackal, όμως ύστερα έπεσε στα χέρια του το Basic Instinct 2 και αναμενόμενα εξαφανίστηκε από προσώπου γης για αρκετά χρόνια.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο αγαπημένος Ron Perlman (Hellboy) με τους Famke Janssen (Taken) και Richard Dreyfuss να συμμετέχουν.

    Το trailer βγάζει μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση και παρότι η ταινία “μυρίζει” βιντεοκασέτα, δεν αποκλείεται να βγει διαμαντάκι.

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Asher trailer: Σκούρα τα πράγματα για τον πληρωμένο δολοφόνο Ron Perlman Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top