F Andrés Muschietti και Leonardo DiCaprio ετοιμάζουν τη νέα “Time Machine”! - FilmBoy Andrés Muschietti και Leonardo DiCaprio ετοιμάζουν τη νέα “Time Machine”! - FilmBoy
  • Latest News

    Andrés Muschietti και Leonardo DiCaprio ετοιμάζουν τη νέα “Time Machine”!


    Θεωρείται και όχι άδικα ένα από τα κλασσικότερα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. 
    Το μακρινό 1895, μια περίοδο που ανθούσε ο γοτθικός τρόμος, ο H. G. Wells “εφηύρε” τη Μηχανή του Χρόνου με το έργο του να κάνει ευρέως διάσημη τη θεωρία περί χρονοταξιδιών, μια θεωρία που 120 χρόνια αργότερα μπορεί να μην έχει καταφέρει να υλοποιηθεί επιστημονικά αλλά έχει επηρεάσει την pop κουλτούρα όσο λίγες.

    Περιέργως, το έργο του έχει διασκευαστεί κινηματογραφικά μονάχα δυο φορές, τη πρώτη το 
    1960 από τον George Pal, με τη ταινία να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση κυρίως για τον οπτικό της τομέα, ενώ σαράντα χρόνια αργότερα, ο δισέγγονος του συγγραφέα, Simon Wells δε φαίνεται να σεβάστηκε ιδιαίτερα το προγονό του, με τη δημιουργία του να παίρνει πολλές ελευθερίες με απογοητευτικά αποτελέσματα.

    Αυτή τη φορά φαίνεται ότι δε θα χρειαστούν να περάσουν άλλα σαράντα χρόνια για κάποιον παραγωγό να ξαναδοκιμάσει να ταξιδέψει στο χρόνο, με τον Andrés Muschietti να έχει ήδη έτοιμο το πρώτο draft του σεναρίου!

    Μετά τη τεράστια επιτυχία του It, ο Αργεντινός σκηνοθέτης μοιάζει να έχει φτερά στα πόδια, και μόλις λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση ότι έχει στα σκαριά τη live-action διασκευή του διάσημου mange Attack on Titan, το Deadline αποκαλύπτει ακόμα ένα του project, με το Time Machine να βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής του, έχοντας μάλιστα ήδη βρει τις απαραίτητες πλάτες στην Appian Way του Leonardo DiCaprio.

    Ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το cast ή το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, και καλύτερα να μη βιαζόμαστε γιατί το συρτάρι του Muschietti είναι τόσο γεμάτο που δε ξέρουμε αν και πότε θα υλοποιούν τα projects που έχει αναλάβει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Andrés Muschietti και Leonardo DiCaprio ετοιμάζουν τη νέα “Time Machine”! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top