F Το manga Attack on Titan γίνεται αμερικάνικο remake από τον σκηνοθέτη του It! - FilmBoy Το manga Attack on Titan γίνεται αμερικάνικο remake από τον σκηνοθέτη του It! - FilmBoy
  • Latest News

    Το manga Attack on Titan γίνεται αμερικάνικο remake από τον σκηνοθέτη του It!


    Το Attack on Titan είναι μια σειρά manga, δημιουργίας του Hajime Isayama, που γεννήθηκε στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, έχει ήδη βάλει υποψηφιότητα ως ένα από τα modern classics του είδους. 
    Έχει γίνει βιντεοπαιχνίδι(α), τηλεοπτική σειρά και κινηματογραφική διλογία.

    Οι δύο τελευταίες παραγωγές, το έκαναν ιδιαιτέρως διάσημο και στην εκτός manga κοινότητα, με αποτέλεσμα… έλα που δε ξέρετε, τη αμερικάνικη κινηματογραφική διασκευή του!
    Η Warner Bros έχει ήδη στα σκαριά το live-action remake, με σκοπό ωστόσο να του δώσει μια… δυτική οπτική, κάτι που σίγουρα δε θα ικανοποιήσει τους οπαδούς του πρωτότυπου.

    Τα ηνία της ταινίας θα κρατήσει ο Andrés Muschietti, που αυτή τη περίοδο τελειώνει με τις υποχρεώσεις του στο It Part 2.

    Το Attack on Titan μας βάζει σε έναν post-apocalyptic fantasy κόσμο στον οποίον οι άνθρωποι ζουν περιτριγυρισμένοι από τεράστια τείχη τα οποία τους προστατεύουν από τα γιγαντιαία ανθρωπόμορφα και ανθρωποφάγα πλάσματα, τους γνωστούς ως Τιτάνες.
    Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο του Ghost in the Shell

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το manga Attack on Titan γίνεται αμερικάνικο remake από τον σκηνοθέτη του It! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top