F Οι επόμενες ταινίες του Johnny Depp είναι μικρές ανεξάρτητες παραγωγές - FilmBoy Οι επόμενες ταινίες του Johnny Depp είναι μικρές ανεξάρτητες παραγωγές - FilmBoy
  • Latest News

    Οι επόμενες ταινίες του Johnny Depp είναι μικρές ανεξάρτητες παραγωγές


    Δε χρειάζεται να ξαναπούμε για την περίεργη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η καριέρα του Johnny Depp εδώ και αρκετά χρόνια, παρά μόνο ότι αυτή τη φορά φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.
    Ενώ λοιπόν περιμένουμε να τον δούμε στο νέο Fantastic Beasts αλλά και στο εξαφανισμένο City of Lies, ο 55χρονος πια ηθοποιός συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε δύο ακόμη ταινίες… καμία από τις οποίες δεν είναι του Tim Burton ούτε θα χρειαστεί να ξαναντυθεί Jack Sparrow!

    Η πρώτη έχει τίτλο Waiting for the Barbarians, είναι μια μικρή παραγωγή των Infinitum Nihil (η εταιρία παραγωγής του Depp) και της TaTaTu, μιας κοινωνικής πλατφόρμας διασκέδασης η οποία βασίζεται στη χρήση κρυπτονομισμάτων, που ίδρυσε πρόσφατα ο παραγωγός Andrea Iervolino (The Merchant of Venice).
    Η ταινία αποτελεί διασκευή του μυθιστορήματος του J. M. Coetzee (το οποίο δανείστηκε το τίτλο του από το ποίημα του Καβάφη) και μας διηγείται την ιστορία ενός δικαστή σε μια αποικιακή πόλη που περνάει κρίση συνείδησης όταν γίνεται μάρτυρας της βάναυσης συμπεριφοράς των ντόπιων στους αιχμαλώτους πολέμου.

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κολομβιανός Ciro Guerra που πριν λίγα χρόνια μας έδωσε το υποψήφιο για Όσκαρ Embrace of the Serpent.
    Το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Mark Rylance (Bridge of Spies), με τον Depp να υποδύεται τον σατανικό συνταγματάρχη που ηγείται των βασανιστηρίων. 
    Δίπλα τους θα δούμε και τον Robert Pattinson (Good Time).
    Τα γυρίσματα του Waiting for the Barbarians αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα στο Μαρόκο.

    Το δεύτερο project έχει τον τίτλο Minamata, είναι και πάλι μια μικρή ανεξάρτητη ταινία, σε παραγωγή της HanWay Films (Colette, Carol) που θα μας διηγηθεί τη ζωή του W. Eugene Smith, ενός ήρωα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, που μετά από και περίοδο απομόνωσης επέστρεψε και έγινε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους φωτορεπόρτερ της εποχής, όταν για λογαριασμό του περιοδικού Life επέστρεψε στην Ιαπωνία για να ξεσκεπάσει το σκοτεινό μυστικό του ολικού αφανισμού μιας ολόκληρης κοινότητας με τη χρήση υδραργύρου!

    Το σενάριο του φιλμ έχει γράψει ο πρωτοεμφανιζόμενος David K. Kessler, με τον Andrew Levitas (Lullaby) να το σκηνοθετεί.
    Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, ο Depp θα έχει προφανώς το πρωταγωνιστικό ρόλο, με τα γυρίσματα να αρχίζουν τον Ιανουάριο.

    Η στροφή του ηθοποιού σε μικρότερα, πιο καλλιτεχνικά projects είναι ξεκάθαρη και μένει να δούμε κατά πόσο αυτά θα μπορέσουν να αναβιώσουν τη καριέρα του.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι επόμενες ταινίες του Johnny Depp είναι μικρές ανεξάρτητες παραγωγές Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top