F Hitman: Agent 47 trailer: To γνωστό videogame παίρνει ακόμα μια ευκαιρία - FilmBoy Hitman: Agent 47 trailer: To γνωστό videogame παίρνει ακόμα μια ευκαιρία - FilmBoy
  • Latest News

    Hitman: Agent 47 trailer: To γνωστό videogame παίρνει ακόμα μια ευκαιρία


    Μία απόλυτα μυστική οργάνωση, και προφανώς όχι και τόσο νόμιμη, μεγαλώνει γενετικά μεταλλαγμένα παιδιά (μην πάει ο νους σας στους X-MEN) δίνοντας τους αντί για ονόματα αριθμούς και εκπαιδεύοντας τους σκληρά ώστε να γίνουν εκτελεστές.

    Ο Agent-47, που είναι ένα πείραμα πολλών χρόνων, με δύναμη ικανότητες και σκέψη στον μέγιστο βαθμό, θα συνεργαστεί με μία γυναίκα για να την βοηθήσει να βρει τον πατέρα της και ένα μεγάλο μυστήριο που κρύβεται πίσω από αυτόν.

    Όχι δεν είναι η νέα ταινία του Jason Statham
    Σε όσους ακούγεται γνωστή ιστορία, να σας θυμίσω το video game ΗΙΤΜΑΝ.

    Θυμάστε τον χαρακτήρα έτσι δεν είναι; 
    Κουστουμαρισμένος, καραφλός με ένα barcode στον σβέρκο και με πολύ πιστολίδι!

    Το παιχνίδι αυτό έκανε το ντεμπούτο του το 2000 με τίτλο Hitman: Codename 47
    Η επιτυχία του ήταν αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν άλλοι πέντε τίτλοι, με τον τελευταίο να έχει βγει τον περασμένο χρόνο, και να έχουμε ανακοίνωση για άλλον έναν.

    Την επιτυχία όμως του παιχνιδιού δεν την έχει ακολουθήσει η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη. 

    Η πρώτη μεταφορά έγινε το 2007 με την ταινία HITMAN σε σκηνοθεσία Xavier Gens (The Divide) με τους Timothy Olyphant, Dougray Scott και Olga Kurylenko, με τον Olyphant να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

    Παρά τις προσπάθειες των συντελεστών, την σκληρή εκπαίδευση του Olyphant (ακόμη και το περπάτημα του χαρακτήρα κατάφερε να μιμηθεί) η ταινία δεν έπεισε τους κριτικούς αλλά και τον κόσμο. 

    Παρά τη μετριότητα της η ταινία βλεπόταν ευχάριστα και προφανώς είχε περισσότερα special effects πάρα visual (μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για το 2007).

    Μετά λοιπόν από τόσες και τόσες μεταφορές video games στην μεγάλη αίθουσα όπως Tomb Raider, Resident Evil, Max Payne, Doom και πολλές άλλες, έρχεται ξανά το Hitman.

    Μετά από 7 χρόνια, η 20th Sentury Fox είπε να δοκιμάσει ξανά. 
    Αυτή τη φορά στην σκηνοθετική καρεκλά έχουμε τον Aleksander Bach (ποιος είναι αυτός δεν έχω ιδέα, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί αυτό δεν είναι κακό). 

    Στον ρόλο του Agent-47 ο Rupert Friend (Homeland) και μαζί του παίζουν οι Zachary Quinto, Ciarán Hinds και άλλοι.

    Μπαμ μπουμ, εκρήξεις, χαμός και η γεύση της υπερβολής έρχεται και κάθεται στους ουρανίσκους μας. 

    Σαν να λέμε Transporter 5 μαζί με Αναλώσιμους και Chuck Norris
    ΟΚ είναι βασισμένο σε video game, οπότε η υπερβολή συγχωρείται! 

    Στους κινηματογράφους το τρέχον έτος.
    Νάσος Ζώτης


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hitman: Agent 47 trailer: To γνωστό videogame παίρνει ακόμα μια ευκαιρία Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top