F The Dark trailer: Κακοποίηση και παραμόρφωση στο νέο Αυστριακό θρίλερ! - FilmBoy The Dark trailer: Κακοποίηση και παραμόρφωση στο νέο Αυστριακό θρίλερ! - FilmBoy
  • Latest News

    The Dark trailer: Κακοποίηση και παραμόρφωση στο νέο Αυστριακό θρίλερ!


    Η Signature Entertainment παρουσίασε το επίσημο trailer μιας νέας ταινίας τρόμου με τίτλο The Dark, εξ ολοκλήρου Αυστριακής παραγωγής αλλά αγγλόφωνη, η οποία μόλις έπαιξε στο Βρετανικό FrightFest.

    Οι κριτικές που έρχονται από κει πάνω, μιλάνε για ένα ‘…παραμορφωμένο αηδιαστικό αριστούργημα’ και για μια ‘…έντονη και βαθιά ατμοσφαιρική ταινία για την αγάπη, τα τέρατα και την εκδίκηση, που συγκρίνεται μονο με το Let The Right One In’!
    Σπουδαίες ατάκες.

    Η ταινία ακολουθεί τη Μίνα, ένα νεαρό κορίτσι που δολοφονήθηκε με βάναυσο τρόπο και πλέον στοιχειώνει το δάσος όπου θάφτηκε.
    Κάθε φορά που κάποια άτυχη ψυχή εισέρχεται στην περιοχή της, είναι καταδικασμένη να γίνεται το θύμα της.
    Αλλά όταν συναντά ένα μικρό αγόρι, τον Alex, στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου με εμφανή σημάδια φρικιαστικής κακοποίησης, δεν μπορεί να τον σκοτώσει.
    Αντίθετα, το παίρνει υπό τη προστασία της ενώ προσπαθεί να προστατεύσει και το δικό της σκοτεινό και μικρό κόσμο. 
    Καθώς η αστυνομία και οι ντόπιοι ψάχνουν τον Alex για να τον φέρουν σπίτι, η δική τους σχέση φαίνεται να αλλάζει τη Mina με τρόπους που ποτέ δεν πίστευε ότι ήταν εφικτοί.

    Πρωταγωνιστούν η Nadia Alexander ως Mina και ο Toby Nichols ως Alex.
    Το The Dark είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά των Justin P. Lange και Klemens Hufnagl και μετά το Tribeca πέρυσι, έχει περάσει από αρκετά φεστιβάλ του είδους.

    Δείτε το εξαιρετικό trailer.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Dark trailer: Κακοποίηση και παραμόρφωση στο νέο Αυστριακό θρίλερ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top