F Homecoming trailer: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Julia Roberts έρχεται στο Amazon! - FilmBoy Homecoming trailer: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Julia Roberts έρχεται στο Amazon! - FilmBoy
  • Latest News

    Homecoming trailer: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Julia Roberts έρχεται στο Amazon!


    Πριν μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια του SDCC, το Amazon Prime Video μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τη νέα του original σειρά Homecoming, το teaser της οποίας χάθηκε και σχεδόν ξεχάστηκε κάπου μεταξύ Titans και Aquaman.
    Η ημερομηνία της πρεμιέρας της πλησιάζει και ήρθε η ώρα να τη ξαναθυμηθούμε μιας και φαίνεται ότι πραγματικά της αξίζει.

    Το Homecoming είναι μια δημιουργία του Sam Esmail, λέγε με Mr. Robot, εμπνευσμένη από ένα αφηγηματικό podcast
    Ανήκει στο είδος του ψυχολογικού θρίλερ και έχει ως επίκεντρο την Heidi, μια ψυχοθεραπεύτρια που εργάζεται σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αναλαμβάνει να κάνει ομαλή τη μετάβαση των στρατιωτών που γυρίζουν από το πόλεμο, πίσω στη πολιτική τους ζωή. 

    Τέσσερα χρόνια αργότερα όμως, η Heidi έχει αλλάξει τελείως τη ζωή της, έχει επιστρέψει στο πατρικό και ζει με τη μητέρα της, ενώ εργάζεται ως απλή σερβιτόρα. 
    Μέχρι που ένας ελεγκτής του Υπουργείου Άμυνας της χτυπάει τη πόρτα για να ερευνήσει τις αιτίες που αποχώρησε από τη προηγούμενή της εργασία. 
    Τότε η Heidi δεν αργεί να αντιληφθεί ότι πίσω από αυτή της τη κίνηση κρύβονται πολλά περισσότερα απ’ όσα και η ίδια πίστευε.

    Οι δημιουργοί του πρωτότυπου podcast Eli Horowitz & Micah Bloomberg έχουν γράψει το σενάριο και της σειράς με τον Esmail να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Το στοιχείο που κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει είναι η παρουσία της Julia Roberts στο πρωταγωνιστικό ρόλο, στη πρώτη της ουσιαστικά (έχει κάνει και κάποια περάσματα από άλλες σειρές) τηλεοπτική εμφάνιση της καριέρας της ! 

    Όμως δεν είναι μόνη, αφού δίπλα της έχει την Sissy Spacek, τον Bobby Cannavale (Ant-Man and the Wasp), τον Shea Whigham (Soldado) και τον Stephan James (Race).

    Το Homecoming θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Homecoming trailer: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Julia Roberts έρχεται στο Amazon! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top