F Captain Marvel trailer: Το MCU βρήκε τη νέα του ηγέτιδα! - FilmBoy Captain Marvel trailer: Το MCU βρήκε τη νέα του ηγέτιδα! - FilmBoy
  • Latest News

    Captain Marvel trailer: Το MCU βρήκε τη νέα του ηγέτιδα!


    Με τους φανατικούς οπαδούς του MCU να παραμένουν αποσβολωμένοι μετά τη σφαγή στο Avengers: Infinity War και να αραδιάζουν θεωρίες για το πως αυτή τελικά θα ανατραπεί, η Marvel είναι έτοιμη να ρίξει στη μάχη το νέο της μεγάλο χαρτί, την ηρωίδα που όχι μόνο θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτή την ανατροπή αλλά πολύ πιθανόν να αποτελέσει και βασικό γρανάζι στο μέλλον του σύμπαντος.
    Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε την Captain Marvel!

    Η είσοδος της iconic ηρωίδας στο MCU βρίσκεται στα σκαριά από την πρώτη του ακόμα φάση, όμως το παραφουσκωμένο τότε ρόστερ και η διστακτικότητα του Kevin Feige να ρίξει στη μάχη μια γυναίκα ηρωίδα, έστελνε την ιστορία της όλο και πιο πίσω. 
    Οι εποχές όμως άλλαξαν, το diversity απαιτεί πια γυναίκες ηρωίδες και η επιτυχία της Wonder Woman απέδειξε ότι οι υπερδύναμες κυρίες μπορούν να τα καταφέρουν και κριτικά αλλά και εμπορικά. 

    Στην πιο κρίσιμη καμπή του σύμπαντος, με –ποιος ξέρει- πόσους από την αρχική ομάδα των Avengers να λένε σύντομα αντίο, η Captain Marvel φαίνεται ότι έχει τις δυνάμεις για να αναπληρώσει το κενό και να κάνει μια νέα αρχή.

    Η ταινία αποτελεί μια origin ιστορία της ηρωίδας, κατά κόσμον Carol Danvers.
    Λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του ’90 τη στιγμή που ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών.
    Η Carol είναι μια πρώην πιλότος της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας και μέλος της Starforce, μιας ελίτ ομάδας των εξωγήινων Kree, το DNA της οποίας, μετά από ένα ατύχημα έχει μπλεχτεί με εκείνο των Kree δίνοντάς της υπερφυσικές δυνάμεις.

    Το σενάριο πέρασε από πολλά, από πάρα πολλά χέρια πριν φτάσει στη τελική του μορφή, με την Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider) να είναι εκείνη που παρέδωσε το τελικό draft
    Στη σκηνοθεσία, η κατάσταση ήταν πιο απλή με το δίδυμο Anna Boden & Ryan Fleck (It's Kind of a Funny Story) να αναλαμβάνουν εξ αρχής τα ηνία της και να έχουν μπόλικο χρόνο στη διάθεσή τους για να τη δουλέψουν.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο κέρδισε με το σπαθί της (και το Όσκαρ της) η Brie Larson (The Glass Castle), και δίπλα της θα δούμε τους Ben Mendelsohn (Ready Player One), Jude Law (King Arthur: Legend of the Sword), Annette Bening (Film Stars Don't Die in Liverpool), Gemma Chan (Stratton) και Robert Kazinsky (Warcraft).
    Στη ταινία επίσης, λόγω του ότι λαμβάνει χώρα στο παρελθόν, θα δούμε και αρκετούς παλιούς γνωστούς όπως ο Samuel L. Jackson, ο Djimon Hounsou, ο Lee Pace και ο Clark Gregg που κάνει το μεγάλο comeback μετά το “θάνατό” του στη πρώτη ταινία The Avengers.

    Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η superhero fatigue μας έχει χτυπήσει όλους, λιγότερο ή περισσότερο, τουλάχιστον όλους όσους έχουμε κάποια ηλικία και εκεί που στα μικράτα μας παρακαλούσαμε για να δούμε τον αγαπημένο μας ήρωα στη μεγάλη οθόνη, τώρα παρακαλάμε τους παραγωγούς να πατήσουν φρένο πριν μας κάψουν αυτή την αγνή διασκέδαση οριστικά, και το Captain Marvel θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημάδι που θα μας δείξει αν αξίζει να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το είδος ή ήρθε η ώρα να παραδώσουμε τη σκυτάλη.

    Το Captain Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου και το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε. 
    Απολαύστε το…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Captain Marvel trailer: Το MCU βρήκε τη νέα του ηγέτιδα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top