F A Private War trailer: Η Rosamund Pike είναι μια ατρόμητη πολεμική ανταποκρίτρια ...που θα κυνηγήσει το φετινό Όσκαρ! - FilmBoy A Private War trailer: Η Rosamund Pike είναι μια ατρόμητη πολεμική ανταποκρίτρια ...που θα κυνηγήσει το φετινό Όσκαρ! - FilmBoy
  • Latest News

    A Private War trailer: Η Rosamund Pike είναι μια ατρόμητη πολεμική ανταποκρίτρια ...που θα κυνηγήσει το φετινό Όσκαρ!


    Όση ψυχρότητα βγάζει η φυσιογνωμία της, άλλο τόσο ταλέντο έχει η Βρετανίδα Rosamund Pike, που τέσσερα χρόνια μετά το Gone Girl μοιάζει έτοιμη να διεκδικήσει τη 2η υποψηφιότητά της για Όσκαρ.

    Στη νέα της ταινία A Private War υποδύεται την θρυλική πολεμική ανταποκριτή Marie Colvin που για λογαριασμό των The Sunday Times ταξίδεψε σε σχεδόν όλα τα πολεμικά μέτωπα κυρίως της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο.
    Με το χαρακτηριστικό κάλυμμα του ματιού, λόγω έκρηξης χειροβομβίδας ενώ βρισκόταν στη Σρι Λάνκα, η Colvin συνεχώς δοκίμασε τα όρια μεταξύ θάρρους και ψευτοπαλικαρισμού. 
    Για χάρη της δουλειάς της θυσίασε τη προσωπική της ζωή, με την αποστολή για την παρουσίαση της αλήθειας να την οδηγεί μέχρι την Έμεσα της Συρίας.

    Η ταινία βασίζεται σε ένα άρθρο του Vanity Fair, με τον Arash Amel (Grace of Monaco) να το μετατρέπει σε κινηματογραφικό σενάριο και τον υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντερίστα Matthew Heineman να κάνει το μυθοπλαστικό του ντεμπούτο πίσω από τη κάμερα.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Jamie Dornan (The 9th Life of Louis Drax), Stanley Tucci (The Children Act) και Tom Hollander (Tulip Fever).

    Το trailer δείχνει εξαιρετικό με την Pike να μοιάζει ότι βρήκε το κατάλληλο ρόλο για να ξαναπερπατήσει στο κόκκινο χαλί. 
    Της το ευχόμαστε!
    Το A Private War θα δούμε το Νοέμβριο. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Private War trailer: Η Rosamund Pike είναι μια ατρόμητη πολεμική ανταποκρίτρια ...που θα κυνηγήσει το φετινό Όσκαρ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top