F Magnum P.I. trailer: Ο θρυλικός Μάγκνουμ επιστρέφει στο CBS! - FilmBoy Magnum P.I. trailer: Ο θρυλικός Μάγκνουμ επιστρέφει στο CBS! - FilmBoy
  • Latest News

    Magnum P.I. trailer: Ο θρυλικός Μάγκνουμ επιστρέφει στο CBS!


    Τριάντα χρόνια μετά, ένας από τους πιο αγαπημένους ιδιωτικούς ντετέκτιβ της αμερικάνικης τηλεόρασης, επιστρέφει. 
    Ο Thomas Magnum άφησε ιστορία σημαδεύοντας τη δεκαετία του ’80, και το 2018 η θρυλική σειρά Magnum P.I. επανέρχεται στο CBS.

    Σύμφωνα με το νέο στόρυ, ο Thomas είναι ένας παρασημοφορημένος βετεράνος βατραχάνθρωπος, που επιστρέφοντας από το Αφγανιστάν, χρησιμοποιεί τις ικανότητές του για να γίνει ιδιωτικός ντετέκτιβ. 
    Με τη βοήθεια των φίλων του από το στρατό και της γοητευτικής και θανατηφόρας Juliet, αναλαμβάνει τις πιο επικίνδυνες υποθέσεις, φορώντας πάντα τα χαρακτηριστικά aviator γυαλιά του και οδηγώντας την πανέμορφη vintage Ferrrari του.

    Δημιουργού του μοντέρνου Magnum P.I. είναι οι Peter M. Lenkov & Eric Guggenheim, με τις ομοιότητες αυτής της σειράς με την έτερή τους δημιουργία, το Hawaii 5-0 να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.
    Το πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Jay Hernandez (Suicide Squad) που είναι σίγουρα ένας συμπαθής ηθοποιός… αλλά δεν είναι Tom Selleck
    Δίπλα του θα δούμε τους Perdita Weeks (Penny Dreadful), Zachary Knighton (Weird Loners) και Stephen Hill (Widows). 
    Το πιλότο έχει σκηνοθετήσει ο Justin Lin (Star Trek: Beyond).

    Όλοι ξέρουμε τι να περιμένουμε από μια σειρά όπως το Magnum P.I. και σίγουρα αυτό δεν είναι η ποιότητα αλλά η διασκέδαση, και κρίνοντας από το trailer, μοιάζει ικανό να μας τη προσφέρει. 
    Ραντεβού στις 24 Σεπτεμβρίου στο CBS.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Magnum P.I. trailer: Ο θρυλικός Μάγκνουμ επιστρέφει στο CBS! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top