F God Friended Me trailer: Ο Θεός έχει σχέδιο…και προφίλ στο Facebook, στη νέα σειρά του CBS - FilmBoy God Friended Me trailer: Ο Θεός έχει σχέδιο…και προφίλ στο Facebook, στη νέα σειρά του CBS - FilmBoy
  • Latest News

    God Friended Me trailer: Ο Θεός έχει σχέδιο…και προφίλ στο Facebook, στη νέα σειρά του CBS


    Πριν μερικά χρόνια, οι παραγωγές με καθαρό θρησκευτικό περιεχόμενο, ξέρετε αυτές που ακροβατούσαν ή και ξεπερνούσαν στα όρια του προσηλυτισμού, προβαλλόταν μόνο σε “περίεργα” φεστιβάλ ή το πολύ σε λίγες μικρές αίθουσες. 
    Προσφάτως, για κάποιο λόγο έχουν πάρει τα πάνω τους, τις βλέπουμε να χτυπούν θέση στη πεντάδα του box office, να γίνονται franchises και γνωστούς ηθοποιούς να συμμετέχουν σε αυτές.

    Η μόδα ήταν λογικό να περάσει και στη μικρή οθόνη, με το God Friended Me να μας διηγείται την ιστορία του Miles Finer, ενός νεαρού άθεου άνδρα που δέχτηκε αίτημα φιλίας στο facebook από το…θεό! 
    Φυσικά το πήρε για πλάκα και αρχικά το αγνόησε, όμως όταν τελικά το δέχεται αρχίζουν vα του συμβαίνουν απίστευτα πράγματα που τον κάνουν να ξανασκεφτεί το θέμα της ύπαρξής του.

    Περιέργως, δημιουργός της σειράς δεν είναι κάποιος τύπου Russell Wolfe αλλά οι Steven Lilien & Bryan Wynbrandt (Alcatraz, Gotham), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Marcos Siega (Dexter)! 
    Πρωταγωνιστεί ο Brandon Micheal Hall (The Mayor).

    Το God Friended Me κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου και όσοι πιστοί ας του δώσουν μια ευκαιρία…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: God Friended Me trailer: Ο Θεός έχει σχέδιο…και προφίλ στο Facebook, στη νέα σειρά του CBS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top