F Ο Denis Villeneuve βρήκε το πρωταγωνιστή του για το νέο Dune! - FilmBoy Ο Denis Villeneuve βρήκε το πρωταγωνιστή του για το νέο Dune! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Denis Villeneuve βρήκε το πρωταγωνιστή του για το νέο Dune!


    Έχοντας να ανταγωνιστεί μια ταινία θρύλο, το Blade Runner 2049 μπορεί να μην ξανάγραψε την ιστορία αλλά σίγουρα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
    Όπως ήδη γνωρίζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, το επόμενο βήμα του Denis Villeneuve θα είναι εξίσου επικίνδυνο, αναλαμβάνοντας να διασκευάσει το κλασσικό sci-fi έπος του Frank Herbert, Dune.

    Κάτι αντίστοιχο είχε αποπειραθεί ο μεγάλος David Lynch το 1984 με το αποτέλεσμα να είναι αμφιλεγόμενο, και το σκηνοθέτη τότε να αποκηρύσσει τη ταινία, μιας και δεν είχε τον έλεγχο του τελικού μοντάζ.
    Έχοντας και την σημερινή τεχνολογία στη διάθεσή του, οι προσδοκίες μας από τον Villeneuve είναι πολύ μεγάλες, με τις δηλώσεις του ότι θα είναι ένα Star Wars για ενήλικες να τις ανεβάζουν ακόμα περισσότερο.

    Τα τελευταία νέα ήθελαν πριν περίπου ένα χρόνο τον Eric Roth (The Curious Case of Benjamin Button) να αναλαμβάνει να γράψει το σενάριο. 
    Χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν το τελικό draft έχει κατατεθεί, το project φαίνεται ότι προχωράει, με τη παραγωγή να έχει φτάσει στη διαδικασία του casting επιλέγοντας για τον κεντρικό ρόλο του Paul Atreides, τον ραγδαία ανερχόμενο Timothée Chalamet που πέρσι έφτασε μέχρι τη πεντάδα των Όσκαρ για την ερμηνεία του στο Call Me by Your Name.

    Να θυμίσουμε ότι τον ίδιο ρόλο στη ταινία του Lynch είχε ο Kyle MacLachlan.
    Αρκετά καλή η επιλογή του νεαρού Νεοϋορκέζου ηθοποιού, και αναμένουμε με περιέργεια τη συνέχεια, μιας και το cast θα πρέπει να είναι τεράστιο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Denis Villeneuve βρήκε το πρωταγωνιστή του για το νέο Dune! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top