F The Sinner trailer: Χωρίς Jessica Biel η 2η σεζόν! - FilmBoy The Sinner trailer: Χωρίς Jessica Biel η 2η σεζόν! - FilmBoy
  • Latest News

    The Sinner trailer: Χωρίς Jessica Biel η 2η σεζόν!


    Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Petra Hammesfahr, η limited σειρά The Sinner ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες του περσινού καλοκαιριού, κερδίζοντας δύο υποψηφιότητες για Emmy αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού, με τις θεαματικότητες επεισόδιο με επεισόδιο να ανεβαίνουν.

    Η σειρά είχε συγκεκριμένη πεπερασμένη ιστορία η οποία και ολοκληρώθηκε με το τέλος των 8 επεισοδίων, όμως το USA Network βρήκε το τρόπο και μετατρέποντάς την σε ημι-ανθολογιακή, είναι έτοιμο να μας παρουσιάσει το νέο της κεφάλαιο.

    Η νέα σεζόν καταπιάνεται με μια ολότελα πρωτότυπη ιστορία, έχοντας ως μοναδική σύνδεση με τη προηγούμενη τον ντετέκτιβ Ambrose, ο οποίος επιστρέφει στη μικρή του πόλη λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη για να διαλευκάνει μια νέα μυστηριώδη υπόθεση, την αναίτια δολοφονία ενός ζευγαριού από τον 11χρονο γιο τους.

    Με την Jessica Biel να παραμένει μονάχα σε ρόλο παραγωγού, ο Bill Pullman επιστρέφει στο ρόλο του Ambrose, με τους Carrie Coon (The Leftovers) και Elisha Henig (Alex Inc) να είναι οι νέοι πρωταγωνιστές.

    Τα 8 νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα τη 1η Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Sinner trailer: Χωρίς Jessica Biel η 2η σεζόν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top