F How to Train Your Dragon: The Hidden World trailer: Φτάνει η ώρα να πούμε αντίο στον Φαφούτη και τη παρέα του - FilmBoy How to Train Your Dragon: The Hidden World trailer: Φτάνει η ώρα να πούμε αντίο στον Φαφούτη και τη παρέα του - FilmBoy
  • Latest News

    How to Train Your Dragon: The Hidden World trailer: Φτάνει η ώρα να πούμε αντίο στον Φαφούτη και τη παρέα του


    Ένα από τα πιο αγαπημένα franchises κινουμένων σχεδίων φτάνει στο τέλος του με το How to Train Your Dragon της DreamWorks Animation να μας αποχαιρετά με τη τρίτη του ταινία The Hidden World.

    Το όνειρο του Hiccup να δημιουργήσει μια ουτοπία για τους δράκους έχει γίνει πραγματικότητα. 
    Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν με τον Toothless να συναντά μία θηλυκή λευκή Fury που του παίρνει τα μυαλά, και έναν νέο κίνδυνο να απειλεί ότι έχουν φτιάξει.

    Ο δημιουργός της σειράς, Dean DeBlois είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι η ιστορία δημιουργήθηκε ως τριλογία και φτάσαμε στην ώρα του φινάλε.
    Το The Hidden World μοιάζει εξαιρετικό, με έντονες συγκινησιακές στιγμές, εξαιρετικό τεχνικό τομέα που ζαλίζει και φυσικά πολύ χιούμορ.

    Δυστυχώς η πρεμιέρα της αργεί ακόμα, με τη ταινία να μας έρχεται την ερχόμενη άνοιξη  και συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου. 
    Απολαύστε το πρώτο trailer (υποτιτλισμένο και μεταγλωττισμένο).

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: How to Train Your Dragon: The Hidden World trailer: Φτάνει η ώρα να πούμε αντίο στον Φαφούτη και τη παρέα του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top