F Sharp Objects trailer: Η Amy Adams στη νέα συγκλονιστική δραματική σειρά του HBO - FilmBoy Sharp Objects trailer: Η Amy Adams στη νέα συγκλονιστική δραματική σειρά του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Sharp Objects trailer: Η Amy Adams στη νέα συγκλονιστική δραματική σειρά του HBO


    Αποφασισμένο να μας μαυρίσει το καλοκαίρι είναι το HBO, βάζοντας τη νέα της δραματική μίνι-σειρά Sharp Objects να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου.

    Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο παρθενικό μυθιστόρημα της Gillian Flynn (Gone Girl), η οποία συμμετέχει και ως σεναριογράφος, μαζί με την Marti Noxon (UnREAL) που κρατάει τα ηνία της σειράς.

    Κεντρική ηρωίδα της ιστορίας είναι η Camille Preaker, μια αστυνομική ρεπόρτερ που μόλις έχει πάρει εξιτήριο από ψυχιατρικό ίδρυμα λόγω των αυτοκαταστροφικών τάσεων που την οδηγούσαν σε αυτοτραυματισμούς, οι οποίες προήλθαν από το σοκαριστικό θάνατο της μικρής της αδερφής. 
    Η Camille κάνει μια νέα αρχή στο Σικάγο, όμως η υπόθεση δολοφονίας δύο νεαρών κοριτσιών την στέλνει πίσω στη μικρή της πόλη Wind Gap του Missouri, εκεί όπου ζει ακόμα η αριστοκράτισσα μητέρα της και η κακομαθημένη ετεροθαλής αδελφή της, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με τους προσωπικούς της δαίμονες.

    Τη παραγωγή του Sharp Objects έχουν αναλάβει τα στούντιο Blumhouse και eOne, με τον Jean-Marc Vallée που βρίσκεται από πίσω ως διευθυντής παραγωγής, να σκηνοθετεί τα πρώτα επεισόδια.

    Πρωταγωνιστούν οι Amy Adams, Patricia Clarkson, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins, Madison Davenport, Chris Messina, Matt Craven και Taylor John Smith.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sharp Objects trailer: Η Amy Adams στη νέα συγκλονιστική δραματική σειρά του HBO Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top