F Joker και Harley Quinn στα δύο solo spin-off που ετοιμάζει η Warner Bros! - FilmBoy Joker και Harley Quinn στα δύο solo spin-off που ετοιμάζει η Warner Bros! - FilmBoy
  • Latest News

    Joker και Harley Quinn στα δύο solo spin-off που ετοιμάζει η Warner Bros!


    Η προ ενός περίπου έτος ανακοίνωση ότι η Warner Bros ετοιμάζει μία stand-alone ταινία με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix στο ρόλο του Joker, παραγωγό τον Martin Scorsese και σκηνοθέτη τον Todd Philips, η οποία θα τοποθετείται εκτός DCEU, μας έκανε να πιστέψουμε ότι αργά ή γρήγορα, ο ήρωας όπως τον υποδύθηκε ο Jared Leto στο Suicide Squad θα αποτελέσει παρελθόν.

    Όπως φαίνεται όμως κάναμε λάθος, και παρότι ο punk-gangsta Joker του Leto δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει και όχι μόνο στο Suicide Squad 2 αλλά και σόλο.
    Το στούντιο, σε συνεργασία με τον Leto, βρίσκονται σε διαδικασία εύρεσης σεναριογράφου, κάτι που σημαίνει ότι το project είναι ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια.

    Αυτό θα είναι το ένα από τα δύο spin-off του Suicide Squad, με το δεύτερο να είναι εκείνο της Harley Quinn με την Margot Robbie.
    Πολλές ανακοινώσεις, πολλές ταινίες αλλά και πολύ στασιμότητα. 
    Να δούμε αν τελικά αυτές οι ταινίες καταφέρουν να ολοκληρωθούν ή θα μείνουν στα χαρτιά…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Joker και Harley Quinn στα δύο solo spin-off που ετοιμάζει η Warner Bros! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top