F Ο Sam Raimi στέλνει τον Ryan Reynolds στο Τρίγωνο των Βερμούδων! - FilmBoy Ο Sam Raimi στέλνει τον Ryan Reynolds στο Τρίγωνο των Βερμούδων! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Sam Raimi στέλνει τον Ryan Reynolds στο Τρίγωνο των Βερμούδων!


    Από το 2013 και το μάλλον απογοητευτικό Oz the Great and Powerful, το όνομα του Sam Raimi έχει εμπλακεί με πολλά, πάρα πολλά projects, χωρίς όμως κανένα να δείχνει σημάδια ουσιαστικής εξέλιξης.

    Ένα απ’ αυτά ήταν και η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Bermuda Triangle, για την οποία είχαμε ακούσει πριν περίπου ένα χρόνο χωρίς να έχουμε έκτοτε κάτι νεότερο, και άλλα projects όπως το World War 3 ή το The Kingkiller Chronicle να ακούγονται ως πιο πιθανά για να αποτελέσουν το επόμενο βήμα του σκηνοθέτη.

    Να σου όμως που το Bermuda Triangle επανήλθε δυναμικά, με το ThatHashtagShow να δημοσιεύει ότι ο Ryan Reynolds συμφώνησε για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και τη ταινία να ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα το Σεπτέμβριο!

    Σύμφωνα με το σενάριο του John Gatins (Power Rangers), όταν ένα πυρηνικό υποβρύχιο εξαφανίζεται στη περιοχή του τριγώνου των Βερμούδων, ο κυβερνήτης Vogel ζητά τη βοήθεια του Dr. Fisk, ενός θεωρητικού φυσικού, ο οποίος χρησιμοποιώντας τα στοιχεία από μια έρευνα του παππού του, ανοίγει μια σκουληκότρυπα προς ένα μυστηριώδες νησί που κατοικείται από κάθε τι που εξαφανίστηκε στη περιοχή, από Βίκινγκς μέχρι Ναζί!

    Το Bermuda Triangle δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, όμως αν όντως ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο, δεν αποκλείεται να το δούμε μέχρι το τέλος του 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Sam Raimi στέλνει τον Ryan Reynolds στο Τρίγωνο των Βερμούδων! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top