F Like Father trailer: Η Kristen Bell χάνει τον γαμπρό αλλά βρίσκει τον πατέρα της ...στο Netflix - FilmBoy Like Father trailer: Η Kristen Bell χάνει τον γαμπρό αλλά βρίσκει τον πατέρα της ...στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Like Father trailer: Η Kristen Bell χάνει τον γαμπρό αλλά βρίσκει τον πατέρα της ...στο Netflix


    Όσοι βρίσκεστε (προφανώς υποχρεωτικά) κλεισμένοι στο κλεινόν άστυ στις αρχές Αυγούστου, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πρώτοι μια ταινία που μοιάζει ικανή να σας φτιάξει λίγο τη διάθεση, την ευαίσθητη κομεντί του Netflix, Like Father.

    Η Rachel είναι μια εργασιομανής γυναίκα που νοιώθει ότι η ζωή της καταρρέει όταν ο αρραβωνιαστικός της την παρατάει στα σκαλιά της εκκλησίας. 
    Στο γάμο που τελικά ποτέ δεν έγινε, εμφανίζεται ακάλεστος ο πατέρας της, τον οποίον δεν έχει δει από όταν ήταν 5 χρονών, και με τη βοήθειά του πνίγουν το πόνο τους στο ποτό, και το επόμενο πρωί ξυπνούν στο κρουαζιερόπλοιο που θα πήγαινε εκείνη και τον σύζυγό της στο ταξίδι του μέλιτος!

    Το Like Father είναι μια πρωτότυπη δημιουργία της πρωτοεμφανιζόμενης Lauren Miller, άσημης ηθοποιού που δοκιμάζει τις δυνάμεις της πίσω από τη κάμερα.
    Πρωταγωνιστούν οι Kristen Bell, Kelsey Grammer και ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, Seth Rogen.

    Η ταινία θα βγει στο Netflix στις 3 Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Like Father trailer: Η Kristen Bell χάνει τον γαμπρό αλλά βρίσκει τον πατέρα της ...στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top