F Escape Plan 2: Hades trailer: Νέα φυλακή, ο ίδιος Stallone… - FilmBoy Escape Plan 2: Hades trailer: Νέα φυλακή, ο ίδιος Stallone… - FilmBoy
  • Latest News

    Escape Plan 2: Hades trailer: Νέα φυλακή, ο ίδιος Stallone…


    Η τελευταία προσπάθεια του Sylvester Stallone να επιστρέψει στο προσκήνιο ως action star, δε στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. 
    Με εξαίρεση τα Expendables, που ούτε αυτά πήγαν όσο καλά ήλπιζε, η μόνη ταινία που κατάφερε να επιπλεύσει ήταν το Escape Plan.

    Δεν είμαι σίγουρος ότι το 50% στο RT και η οριακά καλή πορεία στο box office είναι καλός οδηγός, όμως οι παραγωγοί το πίστεψαν και έδωσαν εντολή όχι για ένα αλλά για δύο sequels, με το Escape Plan 2: Hades να είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες.

    Ο Ray Breslin είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. 
    Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτορας του, Shu Ren, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ray πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει!

    Το σενάριο έχει γράψει και πάλι ο Miles Chapman, με τον Steven C. Miller (Arsenal) να παίρνει τη σκηνοθετική σκυτάλη.
    Με τον Arnold Schwarzenegger να μην ενδιαφέρεται να επιστρέψει, σε νέους ρόλους θα δούμε να συμπρωταγωνιστούν οι Dave Bautista (Blade Runner 2049), Xiaoming Huang, Jaime King (Sin City: A Dame to Kill For) και Jesse Metcalfe (Dead Rising).

    Το Escape Plan 2: Hades θα δούμε στις 5 Ιουλίου, με ελληνικό τίτλο Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης
    Δείτε το υποτιτλισμένο trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Escape Plan 2: Hades trailer: Νέα φυλακή, ο ίδιος Stallone… Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top