F Searching trailer: Ο John Cho ψάχνει την κόρη του στο ίντερνετ! - FilmBoy Searching trailer: Ο John Cho ψάχνει την κόρη του στο ίντερνετ! - FilmBoy
  • Latest News

    Searching trailer: Ο John Cho ψάχνει την κόρη του στο ίντερνετ!


    Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο trailer του Searching, μιας από τις πιο καινοτόμες ταινίες θρίλερ της χρονιάς και, όπως λένε τα Μέσα που εμπιστεύομαι, εύκολα μιας από τις καλύτερες ταινίες του 2018 μέχρι στιγμής. 
    Η ταινία εξελίσσεται μέσα από οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων, αλλά δεν θα πρέπει να το συγχέεται με το αρκετά καλό Unfriended του 2014 καθώς το Searching έχει μια εντελώς διαφορετική μορφή.

    Μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του David Kim (John Cho), μια τοπική έρευνα ξεκινά και ένας ντετέκτιβ αναλαμβάνει την υπόθεση. 
    37 ώρες αργότερα και χωρίς καμία εξέλιξη στην έρευνα, ο πατέρας αποφασίζει να ψάξει στο μοναδικό μέρος όπου κανείς δεν έχει ψάξει ακόμα, το φορητό υπολογιστή της κόρης του. 

    Ας ξεπεράσουμε το γεγονός ότι οι σύγχρονες έρευνες για εξαφανίσεις εφήβων ξεκινάνε από τα ψηφιακά αποτυπώματα αυτών, ενώ εδώ φαίνεται πως κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτά.

    Το Searching είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Aneesh Chaganty (ο ίδιος έγραψε και το σενάριο) και θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 3 Αυγούστου.

    Horrorant

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Searching trailer: Ο John Cho ψάχνει την κόρη του στο ίντερνετ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top